Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με Περόνε, Ντε Μπλάσις και Μπαρτολίνι ο Αστέρας για το ματς στο Περιστέρι

Με Περόνε, Ντε Μπλάσις και Μπαρτολίνι ο Αστέρας για το ματς στο Περιστέρι

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε σήμερα τους δέκα εννέα ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (15.00).

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι έχουν ως εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέττι, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Καλαντζής, Λένσε και Περόνε.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Γεωργακόπουλος, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Περόνε, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Φούλοπ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Έγκον και Μπακασέτας.

Από το NOVA 1 ματς του Αστέρα

Από το Novasports 1 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του Αστέρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15.00.

Αναβλήθηκε το ματς των εφήβων

Αναβλήθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι των εφήβων (Κ-17) του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, όπως και το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, σε συνέχεια αποδοχής αιτήματος και θα οριστούν εκ νέου από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...