Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιο ντέρμπυ; Πέρασε για … πλάκα από το Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης! (vd)

Ποιο ντέρμπυ; Πέρασε για … πλάκα από το Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης! (vd)

(Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις, ΕΔΩ) Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των Αρκάδων, που είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, σημείωσαν οι Ουσέρο (37΄) και Ράγιος (67΄ πεν.).

Η σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους, κατά την οποία ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ, σημειώθηκε στο 37ο λεπτό. Τότε οι Ράγιος και Ουσέρο συνεργάστηκαν με τον δεύτερο να παίρνει την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα του Ράντμαν για το 0-1, ενώ νωρίτερα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά το β΄ μέρος, αλλά ο Μπαντής κράτησε ανέπαφη την εστία των Αρκάδων, αποκρούοντας τα διαδοχικά σουτ των Ουντόντζι, Σουμπίνιο και Ναπολεόνι. Στο 53΄ ο τερματοφύλακας του Αστέρα εξουδετέρωσε το σουτ του Σουμπίνιο, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είχε στείλει την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 62΄ το φάουλ του Ναβάρο έφυγε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Ράντμαν έδειχνε να ελέγχει την μπάλα σε επίθεση του Αστέρα, ωστόσο την έχασε και ανέτρεψε τον Λέντσε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κομίνης να καταλογίσει την «εσχάτη των ποινών». Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ράγιος και «έγραψε» το 0-2, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, που έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 78΄, όταν ο Ντε Μπλάσις πλάσαρε άουτ προ κενής εστίας από το ύψος του πέναλτι.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Σκόνδρας, Ράντμαν, Ιγκλέσιας - Ουσέρο, Ναβάρο, Αλβάρες, Μπαρτολίνι, Καλαντζής

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (46΄ Σουμπίνιο), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι (70΄ Καραγκούνης), Ουντότζι (70΄ Επστάιν), Μάντζιος, Δημούτσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπάντης, Σανκαρέ, Πιπίνης (5΄ λ. τρ. Φορμίκα), Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Αλβάρες, Ράγιος (81΄ Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72΄ Καλαντζής), Τσαμπούρης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...