Menu
RSS
Πέμπτη, 10/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Σοβαρό πλήγμα ο τραυματισμός του Δ. Λυμπερόπουλου

Παναρκαδικός | Σοβαρό πλήγμα ο τραυματισμός του Δ. Λυμπερόπουλου

Είναι αλήθεια ότι ο Παναρκαδικός αυτό το διάστημα ακόμη «χτίζεται» εν’ όψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης αλήθεια είναι ότι ακόμη η ομάδα αποτελείται από ελλιπές ρόστερ, ειδικά σε συγκεκριμένες θέσεις, κάτι για το οποίο γίνονται προσπάθεια από τον προπονητή και τη διοίκηση, με τις αναζητήσειςέμπειρων παικτών συνεχίζονται.

Το τελευταίο πράγμα μάλιστα που ήθελαν να συμβεί οι ιθύνοντες των «πρασίνων» πριν το ματς με την ΑΕΚ Τρίπολης για το Κύπελλο Αρκαδίας, ήταν κάποιος τραυματισμός που θα περιόριζε ακόμη περισσότερο τις επιλογές του Μαυρέα. Ήδη ο σοβαρός τραυματισμός του Νάνου δεν έχει ξεπεραστεί καλά-καλά από όλη την ομάδα.

Δυστυχώς οι μεγαλύτεροι φόβοι επαληθεύτηκαν όταν κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης αναμέτρησης, σε μια φάση με τον Ρένο Πετρόπουλο, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος ανατράπηκε, έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα σοβαρότραυματισμό στον ώμο.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» μετέβη με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείου, όπου διαγνώστηκε κάταγμα στην κλείδα, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη ένας έμπειρος παίκτης του «τριφυλλιού» θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους ανθρώπους του Παναρκαδικού ιδιαίτερα προβληματισμένους πέρα από την ήττα - αποκλεισμό, κυρίως για τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λυμπερόπουλου. Δεν κρύφτηκε μάλιστα από μέλη των «πρασίνων» η δυσαρέσκεια τόσο διάρκεια του ματς όσο και μετά το τέλος για τα δυνατά σε κάποιες περιπτώσεις μαρκαρίσματα παικτών της ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ αρνητικά χαρακτηρίστηκε και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Φιλικών.

http://www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...