Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΑΚ Τρίπολης | Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για "τουρνικέ" - Πρόσβαση όλο το 24ωρο με κάρτα!

ΔΑΚ Τρίπολης | Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για "τουρνικέ" - Πρόσβαση όλο το 24ωρο με κάρτα!

© www.kalimera-arkadia.gr

Στο δημοτικό συμβούλιο (18/9/2018), δόθηκε ομόφωνα έγκριση επιχορήγησης στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΑΚ ΤΗΣ Δ.Ε.ΤΡΙΠΟΛΗΣ». Πρόκειται για επιχορήγηση 10.657,80 ευρώ. 

Για ποιο λόγο θα τοποθετηθεί τουρνικέ στο ΔΑΚ;

Ο χώρος του στίβου, στο ΔΑΚ Τρίπολης, φιλοξένει καθημερινά πολύ κόσμο που είτε θέλει να περπατήσει, είτε να τρέξει ή ακόμα και μικρά παιδιά που παίζουν μπάλα στον χλοοτάπητα.

Το ΔΑΚ είναι ανοιχτό από τις 7.00 το πρωί ως τις 11.00 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες παραμένει κλειστό. Υπάρχουν όμως πολλοί και πολλές που θέλουν να αθληθούν νωρίτερα από τις 7.00 το πρωί και αργότερα από τις 11.00 τη νύχτα.

Για την εξέλιξη αυτή, έχει προαναγγείλει από τον περασμένο Ιούλιο ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής και πλέον διαφαίνεται ότι μπαίνουμε στο τελικό στάδιο υλοποίησης, αφού υπάρχει θετική έγκριση από τον Δήμαρχο Τρίπολης, ενώ θα κληθεί να λάβει σχετική απόφαση και το δημοτικό συμβούλιο.

Αυτό που θα ακολουθήσει είναι να τοποθετηθεί ένα τουρνικέ εισόδου, στο ΔΑΚ, έτσι ώστε όσοι βγάζουν μία κάρτα, να μπορούν να μπουν όλο το 24ωρο!

Έτσι λοιπόν όποιος ή όποια θέλει θα βγάζει μία κάρτα στο ΝΠΔΔ για να μπορεί να έχει είσοδο όλο το 24ωρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...