Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης - ΔΑΚ | Πράσινο φως για τουρνικέ στην είσοδο και φωτισμό στο γήπεδο beach volley!

ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης - ΔΑΚ | Πράσινο φως για τουρνικέ στην είσοδο και φωτισμό στο γήπεδο beach volley!

© www.kalimera-arkadia.gr

Με αποφάσεις του το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης αποδέχτηκε τις σχετικές πιστώσεις για έργα στο ΔΑΚ.

Οι εισηγήσεις του Προέδρου του ΝΠΔΔ Θεόδωρου Καραλή έγιναν αποδεκτές και αφορούν το τουρνικέ για ελεύθερη είσοδο με κάρτα όλο το 24ωρο και φωτισμό στο beach volley!

thumbnail IMG 2082

ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΝΠΔΔ αποδέχτηκε τη χρηματοδότηση ποσού 10.657,80€ και ενέγραψε στον Προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης οικ. έτους 2018 σαν έσοδο στο Κ.Α. 1219.0006 και με τίτλο «προμήθεια τουρνικέ για την πλαϊνή είσοδο στο ΔΑΚ της Δ.Ε. Τρίπολης»  και σαν έξοδο στον Κ.Α. 15.7135 με τίτλο «Λοιπός εξοπλισμός» προκειμένου να εκτελεστεί η ανωτέρω εργασία.

Η μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος αυτοματοποιημένης πρόσβασης(Τουρνικέ) στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης(ΔΑΚ) και συγκεκριμένα δεξιά της πλαϊνής πόρτας, στη μέση του γηπέδου ποδοσφαίρου επί της οδού Καλαβρύτων. Η είσοδος - έξοδος των επισκεπτών του ΔΑΚ θα γίνεται με τη χρήση κάρτας που θα διατίθεται από το ΝΠΔΔ του Δήμου και κατά τις ώρες που δεν θα υπάρχει προσωπικό του ΔΑΚ. 

thumbnail IMG 2157

ΓΗΠΕΔΟ BEACH VOLLEY

Με άλλη απόφαση, έγινε αποδεκτή η χρηματοδότηση ποσού 6.120,64€ και γράφτηκε στον Προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης οικ. έτους 2018 σαν έσοδο στο Κ.Α. 1219.0005 και με τίτλο «συντήρηση τοποθέτηση φωτισμού στο γήπεδο beach volley στο ΔΑΚ Τρίπολης»  και σαν έξοδο στον Κ.Α. 15.6262.004 με τίτλο «συντήρηση τοποθέτηση φωτισμού στο γήπεδο beach volley στο ΔΑΚ Τρίπολης» προκειμένου να εκτελεστεί η ανωτέρω εργασία.

1 σχόλιο

  • ΜΑΡΙΑ .Δ
    ΜΑΡΙΑ .Δ Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΙΚΕ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΣΚΟΠΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΡΙΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...