Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΑΚ | Αλλάζει η στέγη στο "κλειστό" - Δημοπρατείται το έργο!

ΔΑΚ | Αλλάζει η στέγη στο "κλειστό" - Δημοπρατείται το έργο!

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, υπεγράφη στην Αθήνα η προγραμματική σύμβαση για την«Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης» μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης.

Με το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 170.000,00 ευρώ., με χρηματοδότηση από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018 θα υλοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση και συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης βελτιώνοντας έτσι τις υπάρχουσες συνθήκες άθλησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην συνάντηση.

Πλέον, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Δήμος Τρίπολης θα προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι ζωτικές εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ 

Οι εργασίες που προβλέπονται στο παραπάνω έργο, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, αφορούν:

- Αποξήλωση των υπαρχόντων μεταλλικών φύλλων επιστέγασης από λαμαρίνα

- Ενίσχυση - συντήρηση των υπαρχόντων μεταλλικών ζευκτών/τεγίδων όπου κριθεί απαραίτητο με εργασίες κοχλίωσης, αντισκωριακής προστασίας, ηλεκτροσυγκόλλησης ή και αντικατάστασης βλαβέντων μεταλλικών μελών.

- Επικάλυψη της στέγης με προμήθεια πάνελ πολυουρεθάνης οροφής τραπεζοειδές, πάχους 5cm (CFC & HCFC Free), με τις προβλεπόμενες απαιτήσεις μόνωσης και πυραντοχής, και κατά τα λοιπά σύμφωνα με την ΕΤΕΠ 03-05-02-01 "Επιστεγάσεις με μεταλλικά φύλλα αυτοφερόμενα".

- Για την αποχέτευση των όμβριων υδάτων θα διατηρηθεί ο υφιστάμενος σχεδιασμός. Τα όμβρια ακολουθούν τις κλίσεις της στέγης, συλλέγονται με μεταλλικές υδρορροές και με τη χρήση κατακόρυφων εξωτερικών υδρορροών από πλαστικούς ή μεταλλικούς σωλήνες (≥Φ18mm) οδηγούνται ελεύθερα στον περιβάλλοντα χώρο. Θα γίνει αντικατάσταση οριζόντιων και κατακόρυφων υδρορροών.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    εσυ ελεγες οτι θα φτιαξεις με την σκεπη τα κλουβια για τα σκυλια ρε δημαρχε και αλλες φαρφαρες τετοιες αυτο ειναι το επομενο μεγαλο εργο ????δεν τρωει ο κοσμος κουτοχορτο ποια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    τωρα που το θυμηθηκες δημαρχε ειναι αργα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...