Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Κορακοβούνι και Ορχομενός Λεβιδίου

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Κορακοβούνι και Ορχομενός Λεβιδίου
Στο πρώτο «επίσημο» παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Ά Αρκαδίας μιας και την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Κορακοβουνίου είχε ‘’ρεπό’’ το Κορακοβούνι αναδείχτηκε ισόπαλο με τον Ορχομενό Λεβιδίου ο οποίος προερχόταν από μιας «μεγάλης αξίας» νίκη επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο του.

Στο 25ο λεπτό μετά από σουτ του Μπακάλη η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Ορχομενού και «εξοστρακίστηκε», στη συνέχεια έφτασε στο Ανδρέα Κουλεντιανό (Φάτσα) ο οποίος με όμορφο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία στη συνέχεια αλλά δεν κατάφεραν κάτι άλλο και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Κορακοβουνίου να προηγείται με 0-1.

Στο 61ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Σωτήρης Μούστος κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του κάνοντας το 1-1.

Τα επόμενα λεπτά υπήρχαν δύο καλές ευκαιρίες για το Κορακοβούνι με αποκορύφωμα αυτή του Στέφανου Κατσικαδά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ορχομενού και έτσι «χάρισε» στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Όμως το σημαντικό αυτού του αγώνα δεν ήταν το αποτέλεσμα ή οτιδήποτε άλλο παρά μόνο το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα της ομάδας του Κορακοβουνίου Παναγιώτη Τετώρου, ο οποίος στο 5ο λεπτό σε μία διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και προσκομίστηκε στο Κ.Υ Άστρους όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή τελικά ευτυχώς αποδείχτηκε «ελαφρύς» και ο παίκτης πλέον δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...