Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ | Αίσθηση σε όλη την Ελλάδα έχει κάνει η Κύμη του Καστρίτη!

Μπάσκετ | Αίσθηση σε όλη την Ελλάδα έχει κάνει η Κύμη του Καστρίτη!

Ο πανίσχυρος Ολυμπιακός του Μπλατ τα βρήκε ... σκούρα απέναντι στην εκπληκτική Κύμη, κερδίζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Η Κύμη έχει στο τιμόνι της και φέτος τον Γιάννη Καστρίτη από την Αρκαδία που θεωρείται και είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους νέους έλληνες προπονητές μπάσκετ, με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν στον πάγκο του Αρκαδικού, όταν η ομάδα ήταν στην Α1 και πλέον στην Κύμη συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά και κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλη την κοινωνία του μπάσκετ.

Διαβάζουμε στο novasports: "Απόδραση από τη Χαλκίδα για τον Ολυμπιακό, που δύο μόλις μέρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη στη Μόσχα, γλύτωσε από της Κύμης τα "δόντια" αποφεύγοντας την πρώτη γκέλα της σεζόν (74-77).

Εξαιρετική η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη (τον ήθελε στο τεχνικό του επιτελείο ο Μπλατ το καλοκαίρι), "έπνιξε" με την άμυνά της τους Πειραιώτες, ήταν συνεχώς μέσα στη διεκδίκηση του ματς και λίγο έλειψε στο τέλος να κάνει την πρώτη μεγάλη έκπληξη της σεζόν. 

Στο 1-1 το ρεκόρ της Κύμης, για την οποία έκανε σπουδαία εμφάνιση ο Ουάσινγκτον με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Χόρτον με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ."

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Κύμης στη συνέντευξη Τύπου: 

Για τον αγώνα: «Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Μπλατ και την ομάδα του Ολυμπιακού για την δικαιότατη νίκη τους. Να δώσουμε πάρα πάρα πολλά μπράβο στους παίκτες μας για την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν σήμερα, αλλά και καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Δεν είναι εύκολο να βρεθείς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και να παρουσιαστείς τόσο ανταγωνιστικός. 

Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλός μας θα είναι πολύ κουρασμένος από το ταξίδι και το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όμως, για εμένα το σημαντικότερο είναι πως τα παιδιά μας πίστεψαν εξ' αρχής πως μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί, δούλεψαν με αυτόν το τρόπο και έτσι αγωνίστηκαν σήμερα για σαράντα λεπτά. Χάσαμε το παιχνίδι, είναι μία ήττα και αυτό είναι που μένει για εμάς. Δυστυχώς οι μικρές λεπτομέρειες σε τόσο “κλειστά” παιχνίδια παίζουν πάντα τον ρόλο τους. 

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς καλύτερος στα τελευταία δύο λεπτά σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και δίκαια κέρδισε το ματς. Πολλά μπράβο τους παίκτες μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας στήριξε. Εύχομαι υγεία στην ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλά παιδιά, οι παίκτες μας είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Για όσο παραμένουμε ταπεινοί και με το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε σκληρά, μπορούμε να περιμένουμε όμορφα πράγματα και φέτος. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Του εύχομαι καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη
». 


Για το τι ήταν αυτό που έκανε τόσο ανταγωνιστικούς τους παίκτες του: «Το σημαντικότερο ήταν το κίνητρο που είχαν οι παίκτες. Είναι ακόμα νωρίς και προσπαθούμε να μάθουμε την ομάδα μας και τον τρόπο που σκέφτονται. Συνήθως όταν πολύ νωρίς παίζεις με μια τόσο μεγάλη ομάδα, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν και αναφέρομαι κυρίως στους Αμερικάνους που είναι καινούργιοι στο ελληνικό πρωτάθλημα: Είτε να είμαστε λίγο πιο “ψαρωμένοι” και να αντιμετωπίσουμε με δέος τον αντίπαλο. Είτε να μπουν αποφασισμένοι και με μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Τα παιδιά μας έδειξαν πως το ήθελαν πάρα πολύ και επαναλαμβάνω πως εμείς το είδαμε αυτό από τον τρόπο που δούλευαν καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...