Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι προπονητές της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ! (εικόνες)

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι προπονητές της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ! (εικόνες)

Για τέταρτο στη σειρά χρόνο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης, η ετήσια συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α1 Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ήταν η ανάδειξη και η προβολή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Θανάσης Μακαρούνης, ενώ στην συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, που έκανε μία αναφορά στο πρωτάθλημα από το ξεκίνημα του μέχρι σήμερα, τους παίκτες που κόσμησαν την κατηγορία, αλλά και τις ομάδες που έγραψαν την δική τους Ιστορία.

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο προπονητής, κ. Κώστας Μίσσας, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του μπάσκετ, τόσο σαν αθλητής, όσο και σαν προπονητής.

Ο κ. Κώστας Μίσσας παρουσίασε με γλαφυρότητα, σαφήνεια και πολύτιμο εφόδιο του την συσσωρευμένη εμπειρία του, την δική του οπτική για το σύγχρονο μπάσκετ και τα καθήκοντα του προπονητή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αναφερόμενος μάλιστα σε πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προπονητών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρουσιάζοντας τους στόχους των ομάδων τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου 2018 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις βραβεύσεις της βραδιάς τιμήθηκαν, ο κ. Κώστας Μίσσας για την μεγάλη του προσφορά στην ανάπτυξη και στην προβολή του μπάσκετ, η πρώτη γυναίκα-προπονήτρια με επιτυχίες στην περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου κ. Γεωργία Μανιάτη, που κοσμεί με την παρουσία της το χώρο της καλαθοσφαίρισης και ο κ. Νίκος Ρούτσης, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή, ανάπτυξη και καταξίωση της Καλαθοσφαίρισης.

Η εκδήλωση έκλεισε από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, που παρουσίασε τις αλλαγές των κανονισμών διαιτησίας, οι οποίες ισχύουν από την 1η Οκτωβρίου 2018.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...