Menu
RSS
Σάββατο, 30/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαιτητής ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα και έπαιξε ... «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»! (vd)

Διαιτητής ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα και έπαιξε ... «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»! (vd)
Με αποκλεισμό από αγώνες μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου τιμωρήθηκε ο Άγγλος διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα επειδή όταν ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα του αγώνα για το πρωτάθλημα γυναικών Houghton's Manchester City-Reading στις 26 Οκτωβρίου, αντί να επιστρέψει στα αποδυτήρια προκειμένου να το πάρει επέλεξε να βάλει τις αρχηγούς των δύο ομάδων να... παίξουν «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί» , αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε από την τηλεόραση φαίνεται ο ΜακΝαμάρα να καλεί τις δύο αρχηγούς να παίξουν το παιχνίδι με αυτές να υπακούν καθώς δεν είχαν εναλλακτική λύση.
 
Η ποινή αποκλεισμού του ΜακΝαμάρα θα τεθεί σε ισχύ απο τις 26 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της βρετανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τις 26 Νοεμβρίου αφού αποδέχθηκε την κατηγορία ότι δεν λειτούργησε προς όφελος του παιχνιδιού».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι κανόνες προβλέπουν ότι το ποια ομάδα θα κάνει σέντρα ορίζεται από το στρίψιμο του νομίσματος «πράγμα που απέτυχε να κάνει ο ΜακΝαμάρα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...