Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδιά προσφύγων θα προπονούνται δωρεάν στις ακαδημίες του Πάνα!

Παιδιά προσφύγων θα προπονούνται δωρεάν στις ακαδημίες του Πάνα!
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Πάνα Κανδήλας, Γιώργος Μίχας το μεσημέρι της Τετάρτης στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο προσφύγων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης σε λίγες ημέρες ο σύλλογος θα οργανώσει τμήμα ακαδημιών που θα φιλοξενήσει και θα προπονεί παιδιά προσφύγων!

Με αυτό τον τρόπο ο Πάνας Κανδήλας, δείχνει το κοινωνικό του «πρόσωπο» σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην πιο ομαλή ένταξη παιδιών προσφύγων στην χώρα μας και ειδικότερα στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Πάνα στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», έχουν χαρακτηριστικά ως εξής: «Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η έναρξη ακαδημιών μια φορά την εβδομάδα προς το παρόν σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο προσφύγων Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης. Έχουμε έρθει σε συνεννόηση με μεταφραστές και έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 15 παιδιά προσφύγων Α/βαθμιας Εκπαίδευσης, παιδιά Δημοτικού δηλαδή, στα οποία θα παράσχουμε δωρεάν την εκμάθηση Καλαθοσφαίρισης. Κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα με τη συμμετοχή των γονέων στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε άνοδο. Είμαι συγκινημένος από αυτή την προσπάθεια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πούμε, ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν έρθει από άλλα μέρη, χωρίς τη θέλησή τους. Κάνουμε λοιπόν τα πάντα να γίνει πιο ομαλή η ένταξή τους στη χώρα μας. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με αθώες ψυχές 3, 8 ή 10 ετών».

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...