Menu
RSS
Σάββατο, 16/08/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξένοι διαιτητές στο ζευγάρι "ΠΑΟΚ - Αστέρας" για το Κύπελλο | Το ζήτησε ο Μποροβήλος, δεν έχει αντίρρηση ο ΠΑΟΚ

Ξένοι διαιτητές στο ζευγάρι "ΠΑΟΚ - Αστέρας" για το Κύπελλο | Το ζήτησε ο Μποροβήλος, δεν έχει αντίρρηση ο ΠΑΟΚ

Μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος εξήγησε γιατί ζητήθηκε να παίξουν ξένοι διαιτητές στα ματς αυτά.

Διαβάζουμε στο sdna: "Για το αίτημα που κατέθεσε για ξένους διαιτητές, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, το χαρακτήρισε «λογικό με την έννοια ότι όταν η ΚΕΔ για τα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν επιλέγει να φέρει ξένους διαιτητές, δεν βλέπω λόγο γι’ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που είναι ημιτελικοί και είναι εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια και για τις τέσσερις ομάδες, να μην επιλεγεί η λύση των ξένων διαιτητών. Νομίζω ότι είναι ένα εύλογο αίτημα το οποίο πιστεύω, ευελπιστώ, ότι θα γίνει δεκτό».

Εξέφρασε ωστόσο, την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες διαιτητές. «Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι είμαι υπέρ των Ελλήνων διαιτητών αλλά τη στιγμή που έχει επιλεγεί ως λύση, ως μεταβατικό στάδιο, μέχρι να έρθουμε στην κανονικότητα και να έχουμε μόνο Έλληνες διαιτητές, υπό αυτή την έννοια υπέβαλα αυτό το αίτημα. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να αποκατασταθεί η  εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, έχω εμπιστοσύνη στους  Έλληνες διαιτητές απλά είναι ένα μεταβατικό στάδιο» είπε."

ΠΑΟΚ - Θετικοί για ξένους διαιτητές στους ημιτελικούς

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, Αχιλλέας Μαυρομάτης, σημειώνοντας ότι ο Δικέφαλος είναι θετικός για την παρουσία ξένων διαιτητών στα δύο ματς με τους Αρκάδες.

"Δεν έχουμε καμία αντίρηση να γίνουν οι ημιτελικοί με ξένους διαιτητές, στο παρελθόν έχει ζητήσει και ο ΠΑΟΚ κάτι αντίστοιχο, επομένως δεν έχουμε καμία αντίρρηση για αυτό" είπε στη Nova.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...