Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο εντυπωσιακό φαράγγι του Ινάχου ο ΣΑΟΟ

Στο εντυπωσιακό φαράγγι του Ινάχου ο ΣΑΟΟ

 Δίπλα στην Τρίπολη υπάρχει ένα εντυπωσιακό φαράγγι, στα σύνορα Αρκαδίας -  Αργολίδας, στο λεγόμενο ‘’Ανατολικό Τείχος’’. Πρόκειται για το φαράγγι του  Ινάχου. Βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Νεοχώριον Αργολίδας και Νεστάνη Αρκαδίας. Σ΄ αυτό το φαράγγι θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ορειβατική εξόρμηση του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Η διαδρομή είναι εντυπωσιακή, διέρχεται από το περιβόητο ‘’Λυκοπάτι’’ ή ‘’Λυκοπάτημα’’, θα διαρκέσει 4:30 ώρες περίπου και χαρακτηρίζεται Β΄ βαθμού δυσκολίας (τοπικά). Ενδείκνυται  για όλους τους πεζοπόρους με καλή φυσική κατάσταση. Πάνω απ΄ όλα, όμως, με διάθεση για περιπέτεια και αναζήτηση της συγκίνησης που προσφέρει αυτή την εποχή το Αρτεμίσιο και η Αρκαδική φύση.

  Θα υπάρξει και μικρότερη διαδρομή, τριών ωρών περίπου, για όσους το  επιθυμούν, στη μονή  Γοργοεπηκόου, την Αρχαία Νόστο και τις θαυμάσιες γειτονιές της Νεστάνης.

 Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής, από την πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.

 Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9 -11, τηλ.: 2710234980, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.saoo.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...