Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ping pong | Στη Β' Εθνική η ΑΕΚ Τρίπολης

Ping pong | Στη Β' Εθνική η ΑΕΚ Τρίπολης

Η καλή αγωνιστική χρονιά για τα τμήματα της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά φέτος ,με την τεράστια σε μέγεθος επιτυχία του τμήματος Πινγκ πονγκ μιας  και κατάφερε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να κατακτήσει την τρίτη προνομιούχο θέση που της δίνει απευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία!!

Οι νεαροί αθλητές της , με τρεις συνεχόμενες νίκες την τελευταία αγωνιστική  του πρωταθλήματος ,ενάντια σε Αιγαίο , Αρίωνα και Λεχαινά, κατάφεραν να υπερκεράσουν  τον Προμηθέα Πατρών και τον Αρίωνα παίρνοντας αυτοί το τρίτο προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου.

Το επίτευγμα της ΑΕΚ Τρίπολης γίνεται ακόμα πιο μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι το τμήμα της λειτουργεί μόνο 2 χρόνια αφού δημιουργήθηκε το 2017, ήταν η πρώτη συμμετοχή της σε πρωτάθλημα αλλά και το γεγονός ότι είχε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες στην κατηγορία.

Η βαθμολογία

Πρέβεζα         32

Ίκαρος.            29

ΑΕΚ Τρίπολης 27

Προμηθέας.     26

Αρίων.              25

Λεχαινά.          23

Φοίνικας.        19

Αιγαίο.            18

Διογένης.        17

Ο Πρόεδρος κ Βαλασόπουλος και το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους κο Ι.Λεμπέκο  για αυτή την επιτυχία τους και τους εύχεται ,ακόμη ψηλότερα!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...