Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στο Φεστιβάλ της Καλαμάτας (εικόνες)

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στο Φεστιβάλ της Καλαμάτας (εικόνες)

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Bridge Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ.) διοργάνωσε το 25ο Φεστιβάλ Bridge Καλαμάτας για το 2019 από τη Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου. Το Φεστιβάλ περιελάμβανε αγώνες Ομάδων στις κατηγορίες 1-9 και Open, καθώς και αγώνες Ζευγών στις κατηγορίες 1-9, Open, Μαθητικό, Kids και Kids (under 13 ετών). Διαιτητές των αγώνων ήταν ο Νίκος Κηπουρός (Εθνικός Διαιτητής) με βοηθό την Ευδοκία Οικονόμου (Πτυχιούχος Διαιτητής). Στον αγώνα των Kids διαιτητής ήταν ο Αθανάσιος Οικονόμου (Πτυχιούχος Εκπαιδευτής) και στα Kids (under 13 ετών) η Μαρίνα Λατζούνη (Πτυχιούχος Εκπαιδευτής).

Ο αγώνας Ομάδων ήταν διήμερος 6 συνολικά γύρων και παίχτηκαν συνολικά 48 διανομές. Η κίνηση ήταν Swiss με τον τελευταίο γύρο Danish Swiss. Στις ομάδες στη κατηγορία 1-9 η ομάδα Καπετάνου κατέκτησε την 7η θέση ανάμεσα σε 17 ομάδες με 3 νίκες και 3 ήττες. Την ομάδα αποτελούσαν τα ζεύγη Καπετάνου- Αστυρακάκη και Γιωνάς-Πάππα από τον όμιλό μας και τον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας. Επίσης στη κατηγορία Open η ομάδα Αδαμόπουλος κατετάγη 5η  από 19 ομάδες. Στην ομάδα Αδαμόπουλος έπαιξε και το μέλος του ομίλου μας και αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (Α.Σ.Α.Ε.) Παναγιώτης Ευσταθίου.

Ο αγώνας των Ζευγών ήταν τριήμερος. Στη κατηγορία 1-9 πήραν μέρος συνολικά 27 ζεύγη παίζοντας κινήσεις Mitchell των 8 γύρων σε 2 ομίλου με bye στον 1 όμιλο. Το ζεύγος Καπετάνου-Αστυρακάκη κατετάγη στη 18η θέση της Γενικής Κατάταξης παίρνοντας και το βραβείου του 1ου αμιγώς Γυναικείου ζεύγους της κατηγορίας 1-6. Το ζεύγος Γιωνάς-Πάππα κατετάγη στη 17η θέση της Γενικής Κατάταξης.

Ο όμιλος συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος με βαθιά θλίψη τα μέλη, οι αθλητές και το Δ.Σ. του Αρκ.Ο.Α.Μ. απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Θεσσαλονίκης του συναθλητή μας Σωτήρη Νίνου, που άφησε τη τελευταία του πνοή στο τροχαίο δυστύχημα στον κόμβο στο Αθήναιο κατά την επιστροφή του από το Φεστιβάλ της Καλαμάτας.  

Ο Πρόεδρος

 Ιωάννης Αγγελόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...