Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου με συναυλία Μουζουράκη και άλλες εκπλήξεις!

Τρίπολη | Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου με συναυλία Μουζουράκη και άλλες εκπλήξεις!

Την Τετάρτη 11 ∆εκεμβρίου 2019, στις 6:30 µ.µ., έχει προγραμματιστεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην Πλατεία Πετρινού.
Ο ∆ήµαρχος της πόλης, Κώστας Τζιούμης, µαζί µε όλους τους δηµότες θα ανάψει τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Έναρξη εορταστικής περιόδου. Η εκδήλωση θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα, νωρίτερα στις 3.00, έχει προγραμματιστεί ένα εξαιρετικό μουσικό δρώμενο στο Πνευματικό Κέντρο.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου Ώρα 15:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

Τα κρουστά των Χριστουγέννων Μουσικό Χριστουγεννιάτικο δρώμενο με κατασκευή κρουστών μουσικών οργάνων από τα παιδιά χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά. Η δράση θα περιλαμβάνει δύο στάδια: το πρώτο της κατασκευής ενός μουσικού οργάνου με «άχρηστα» υλικά που θα κατέληγαν στα σκουπίδια (κουτάκια αναψυκτικών, καπάκια, χάρτινες συσκευασίες κ.α.) αλλά και υλικά από τη φύση (ξύλα, καρπούς κ.α.) και το δεύτερο τη διδασκαλία ρυθμικών μοτίβων ενώ θα ολοκληρώνεται με την εκτέλεση ενός μουσικού έργου με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων.

Άναμμα Δέντρου
Συναυλία Πάνου Μουζουράκη
Την Τετάρτη 11 ∆εκεµβρίου 2019, στην πλατεία Πετρινού ο ∆ήµαρχος Τρίπολης, µαζί µε όλους τους δηµότες θα ανάψει τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Η Mary Poppins με το εντυπωσιακό της φόρεμα σκορπίζει μαγεία και χαμόγελα, όντας η οικοδέσποινα και η κεντρική παρουσιάστρια της γιορτής!
Επιβλητικός και χαρούμενος, ο ξυλοπόδαρος φορώντας ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη στολή, θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους θα τους διασκεδάζει με τα αστεία πειράγματά του και δημιουργεί μικρές εστίες παιχνιδιού.
Παράλληλα θεατρική παράσταση δρόμου και performing act με ζογκλέρ θα εντυπωσιάζουν με τα κόλπα του για μικρούς και μεγάλους. Παραστάσεις παντομίμας του πνεύματος των Χριστουγέννων, Face Painting από ξωτικά και ο Άι Βασίλης με το ξωτικό του, θα διηγούνται χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ το συντριβάνι σοκολάτας στην Πλ. Πετρινού θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.
Ωρα: 20:00 - Πνευματικό Κέντρο (λόγω βροχής)
Συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη και το μουσικό του σχήμα θα ολοκληρώσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...