Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά τένις στην Τρίπολη

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά τένις στην Τρίπολη

Για 16η χρονιά ξεκινά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο εσωτερικό τουρνουά Juniors από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μεγάλος χορηγός για δεύτερη χρονιά θα είναι το κατάστημα παιδικών ρούχων Orchestra Tripolis.

To κατάστημα παιδικών ρούχων Orchestra Tripoli’s την περσινή χρονιά εξέπληξε όλους ευχάριστα με τα δώρα και τα έπαθλα του προς όλους τους συμμετέχοντες. Την φετινή χρονιά πέρα από τα έπαθλα σε όλους όσους συμμετέχουν το Orchestra Tripoli’s και ο ιδιοκτήτης του κ. Πιτερός Παναγιώτης θα κληρώσει πλούσια δώρα κατά την διάρκεια των απονομών.

Το Χριστουγεννιάτικό μας τουρνουά θα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια μονών με το σύστημα round robin και θα μπορούν να παίξουν όλες οι κατηγορίες μαθητών μας στον όμιλο 3 έως 16 ετών. Εξαίρεση θα αποτελούν τα παιδιά του κόκκινου επίπεδου και του Baby Tennis, τα οποία θα αγωνιστούν με την διαδικασία του συστήματος Play and Stay αλλα και με νέα ομαδικά παιχνίδια, που στόχο θα έχουν την παιδαγωγική προσέγγιση του αθλήματος και την χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στους προπονητές μας γιατί 10/12 ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!! .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...