Γορτυνία - Πτώση τεράστιου βράχου | Πολίτες θα κλείσουν συμβολικά το δρόμο "Τρίπολης - Πύργου"

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Την Τρίτη 21 Μαρτίου &12:00 όλοι στον Αγιο Κωνσταντίνο
Δεν θα φταίει μόνο ..........ο "Σταθμάρχης"
Οι κάτοικοι των Λαγκαδίων αλλά και τον γύρω περιοχών διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση (χάλι) της Ε.Ο.ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΠΥΡΓΟΥ.
Καλούμε την Περιφέρεια να "αναλάβει" τις πρωτοβουλίες και τα έργα που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ για να μην χρειαστεί να "αναλάβει" την ΕΥΘΥΝΗ για κάποιο δυστύχημα- ατύχημα που είναι "ΟΡΑΤΟ", σύμφωνα με την κατάσταση στα πρανή του δρόμου απο Αγιο Κωνσταντίνο και έως του Χιώτη, επίσης και μετά του "Σπαστήρα" έως το Λευκοχώρι.
Καλούνται όλοι οι Πατριώτες να συμμετέχουμε μαζικά στο συμβολικό κλείσιμο της Ε.Ο.Τριπόλεως Πύργου στον Αγιο Κωνσταντίνο αύριο Τρίτη και ώρα 12:00 .
Η Ανοχή έχει κάποια Όρια .
Λαγκαδινά Νέα
Σχετικά Άρθρα
- Παραδοσιακό Μοραΐτικο Γλέντι στη Δημητσάνα με την ορχήστρα «Δωρικός Ρυθμός»
- Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Άνω Δολιανά – Άνω Βέρβενα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: "Ισχυρό πλήγμα για την Τρίπολη το κλείσιμο της 124 Πτέρυγας Μάχης της πολεμικής Αεροπορίας"
- Δημητσάνα | Εκδήλωση - αφιέρωμα στον Ζεϊμπέκικο χορό
- 7 Αυγούστου | Θέατρο σκιών στη Βλαχέρνα
1 σχόλιο
-
η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι αρμόδια