Θηβαίος και Μάργαρης στην Τρίπολη!
O Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.
Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.
Ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικές διασκευές και προκαλεί δυνατές συγκινήσεις. Από τον «Άμλετ της σελήνης» και το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», τις μουσικές των Μάνου Χατζιδάκι, Θάνου Μικρούτσικου και Erik Satie καθώς και την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Θηβαίου από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός».
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σχετικά Άρθρα
- Στο γήπεδο η κοπή πίτας του Πήγασου (εικόνες)
- Από τις ... 30 Νοέμβριου είχε να κερδίσει ο Αστέρας!
- Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Μεγαλόπολης | Όλες οι εκδηλώσεις!
- Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr | Χαμηλή αξιολόγηση για Πτωχό - Είναι 11ος ανάμεσα σε 13 Περιφερειάρχες!
- Με υπογραφή Μπαρτόλο η σπουδαία νίκη του Αστέρα - "Ανάσα" βαθμολογική και ματς - "τελικός" στο Αγρίνιο!






