Πέμπτη 21/12/2023 - Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης και το Σπήλαιο Κάψια
Το Σπήλαιο Κάψια θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, μετά από απόφαση του Δήμου Τρίπολης σύμφωνα με την οποία κηρύχθηκε ως ημέρα πένθους για το Δήμο η ημέρα της ταφής του Μακαριστού Μητροπολίτη μας.
Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης, θα είναι κλειστές σε ένδειξη πένθους, τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του Ποιμενάρχη κατά την ημέρα της ταφής του, προκειμένου και οι υπάλληλοι να παραβρεθούν σε αυτήν.
Σχετικά Άρθρα
- Το ντοκιμαντέρ «Πειθαρχική Μεραρχία 999. Γερμανοί Αντιφασίστες στην Ελλάδα 1941 - 1945» θα προβληθεί στην Τρίπολη
- Στη Βυτίνα η εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα" του Σκάι
- 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου | Τζιούμης: «Θέλουμε ο Δήμος Τρίπολης να βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτιστικών εξελίξεων»
- Ομιλία και Ιερά Παράκληση κάθε Τετάρτη απόγευμα στο Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Τρίπολη
- Πέτρος Τατούλης: "Η υποβάθμιση του ιστορικού 11ου Συντάγματος Πεζικού σε τάγμα εκπαίδευσης αποτελεί κατάφωρη προσβολή για την Αρκαδία"





