Εικαστική έκθεση στη Στεμνίτσα!
“Διασταυρώσεις”
Διάρκεια έκθεσης: 5 - 25 Αυγούστου 2024
Ωράριο λειτουργίας: 11:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00
Νικολετοπούλειο Πνευματικό Κέντρο & Εργαστήριο Γεωργίου Σπίθα
Στεμνίτσα Αρκαδίας
Από τις 5 έως τις 25 Αυγούστου, η Στεμνίτσα γίνεται ο καμβάς για εννέα διαφορετικούς καλλιτέχνες, εννέα διαφορετικές διαδρομές, που διασταυρώνονται σε αυτό το όμορφο χωριό του Μαινάλου, είτε αυτόνομα, είτε λόγω καταγωγής, είτε μέσω της παρουσίας τους στη Σχολή της Στεμνίτσας, σαν καθηγητές ή σαν σπουδαστές.
Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία και εγκαταστάσεις συνυπάρχουν και συνομιλούν στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρους: στο Νικολετοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και στο εργαστήριο του Γεωργίου Σπίθα.
Αποκαλύπτοντας τη μαγευτική αύρα της φύσης και των ανθρώπων, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε και να βιώσετε αυτή την εμπειρία μαζί μας!
Tags:
Στεμνίτσα,Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε την Τρίπολη Χριστουγεννιάτικο προορισμό» (vd)
- Αγώνες "Γιάννης Κούρος 2026" στην Τρίπολη - Δείτε τις προκηρύξεις!
- «Βούλιαξε» από κόσμο η Τρίπολη!
- Οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης
- Το χαρτί που μοίρασαν οι αγρότες στα διόδια Νεστάνης: "Αν κουραστούμε και πάμε σπίτια μας, δεν θα υπάρξει αύριο"






