Με δωρεάν είσοδο για όλους η συναυλία Παπαρίζου στην Τρίπολη!
Το διήμερα 29 και 30 Αυγούστου 2024 θα οργανωθούν οι Λευκές Νύχτες της Τρίπολης από τον Εμπορικό Σύλλογο, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Τη δεύτερη ημέρα (30 Αυγούστου) το βράδυ, οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με μία μεγάλη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου.
Η συναυλία θα έχει δωρεάν είσοδο για όλους.
Οι λεπτομέρειες για την πλατεία που θα γίνει η συναυλία θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου των φορέων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το πιθανότερο.
Να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα, στις 30/8/2024, θα ξεκινήσει και το Tripolis Street Food Festival στην πλατεία Άρεως.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Έχασε το Λεωνίδιο για την Α1 ΕΣΚΑΚ
- Τοπικό ποδόσφαιρο | "7 στα 7" ο Πανθυρεατικός, "5 στα 5" ο Παναρκαδικός - Όλα τα αποτελέσματα
- Γιορτάζει το Ναΰδριο της Αγίας Αικατερίνης στην Καμάρα Μεγαλόπολης
- Η Μεγαλόπολη της Ελπίδας είναι εδώ!
- Ναός Νεομάρτυρα Δημητρίου Μερκοβουνίου | Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των παιδιών
2 σχόλια
-
δεν θα πληρώσει ο δήμος??? τσάμπα ερχεται???
-
Μας δίνει δωρεάν καθρεφτάκια ο θείος από αμερικη για να μην τον ενοχλούμε με τα τόσα προβλήματα της πόλης που βιώνουμε καθημερινά (Δρόμοι-Πλατείες-Καθαριότητα -Αθλητικές υποδομές κλπ κλπ ) Εύγε λαοπρόβλητε .





