Ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής θα κολυμπήσει από το Λεωνίδιο ως το Ναύπλιο για να στηρίξει τον σύλλογο φίλων των παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»!

23 – 27/09/2024 ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής θα κολυμπήσει 60 χλμ, συνδράμοντας στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια ο σύλλογος φίλων των παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας μας! 

Για την πραγματοποίηση δωρεάς προς το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης
https://elpida.org/donations/

Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάς σας, παρακαλούμε επικοινωνήσατε με τα γραφεία του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ τηλεφωνικά στο 210-7700009 (επιλ:1) ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη γνωστοποίηση των στοιχείων σας και την αποστολή της απόδειξής σας.
Σχετικά Άρθρα
- Το πρώτο APP για τα Τσακώνικα!
- Μητσοτάκης: "Θα κριθώ στο τέλος της 4ετίας - Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027"
- Αστέρας AKTOR | Φιλική ήττα από την Motor Lublin στην Πολωνία - Γκολ από Τζιοακίνι και Λεάντρο (vd)
- ΝΔ | "Άριστοι με χρέη που αγγίζουν τα 541.866.905 €!"
- Τι γίνεται με τον ανελκυστήρα του Αγίου Βασιλείου; Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, γιατί δεν επισκευάζεται;