Νέα δράση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην Τρίπολη

Το Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14/11), διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11/2024 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10:00-13:30.
Η δράση θα υλοποιηθεί από το προσωπικό και με τη συμβολή των Εθελοντών Τομέα Υγείας και Kοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος, θα γίνει ενημέρωση για την πρόληψη και τη διαχείριση του διαβήτη ενώ παράλληλα για όποιον επιθυμεί θα πραγματοποιηθεί μέτρηση σακχάρου.
Ο διαβήτης είναι μια χρόνια εξελισσόμενη ασθένεια, η οποία μπορεί να αποφευχθεί ή να ρυθμιστεί με την υιοθέτηση συμπεριφορών για υγιεινή διατροφή, τακτική σωματική άσκηση, διακοπή του καπνίσματος και σωστή χρήση φαρμάκων για τη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!
Σχετικά Άρθρα
- Σχολεία που κλείνουν – Χωριά που σβήνουν στην Πελοπόννησο
- ΔΕΗ Μεγαλόπολης | Να καθιερωθεί η εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Αγία Σοφία και Καλτεζές
- Ο τερματοφύλακας Μιχαήλ του Πάφου που κράτησε το "0" απέναντι στον Ολυμπιακό έχει παίξει στον Αστέρα!
- Βιωματικός περίπατος στην Μεγαλόπολη | "Η κινητικότητα δεν είναι δεδομένη για κάθε άνθρωπο" (εικόνες)