Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Διαμορφώνουμε το μέλλον μας, συντάσσουμε το νέο ΕΑΠ του Δήμου Μεγαλόπολης»

Σε διαβούλευση, με θέμα «Διαμορφώνουμε το μέλλον μας, συντάσσουμε το νέο ΕΑΠ του Δήμου Μεγαλόπολης», με πρόσκληση των φορέων και κατάθεση προτάσεων, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024, στις 5.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης «Αθανάσιου κ Μαρίνας Μαρτίνου», διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πρόκειται για διαβούλευση η οποία αφορά την συγκρότηση του 6ου κύκλου του Ειδικού Ανταποδοτικού Πόρου Μεγαλόπολης, για την περίοδο 2024-2029.
ΤΟ ΔΣ
Σχετικά Άρθρα
- Ο μαθητής που συγκίνησε με τη ζωγραφιά του μετά το συμβάν με το πούλμαν στα Λαγκάδια, ζωγραφίζει τρένα και εντυπωσιάζει!
- Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι – «Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή»
- Το τραπέζι στην Τρίπολη, το πράσινο ψηφοδέλτιο, το δίλημμα και οι σατανικές συμπτώσεις!
- Η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Τροπαίων (εικόνες - βίντεο)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας