Τη Δευτέρα του Πάσχα οι αθλητικοί αγώνες «Παπαμουτζούρεια» στο Βούτση Γορτυνίας
Την Δευτέρα του Πάσχα 21/4 στις 11:00 το πρωί θα διεξαχθούν τα «ΠΑΠΑΜΟΥΤΖΟΥΡΕΙΑ» αγώνας δρόμου για όλες τις ηλικίες και κέρασμα (ποτό και γλυκό για όλους)
Ένα αθλητικο-πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για πάνω από 30 χρόνια, στο όμορφο χωριό Βούτση της Κάτω Γορτυνίας. Οι αγώνες που διεξάγονταιείναι αφιερωμένες προς τιμήν του αείμνηστου ιερέα Κωνσταντίνου Μουτζούρη, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην διάνοιξη του δρόμου Λάδωνα- Βούτση.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του παπα-Μουτζούρη. Ακολουθούν αθλητικοί αγώνες δρόμου αγοριών και κοριτσιών.
Στους νικητές απονέμονται μετάλλια και διπλώματα.
(Φωτό αρχείου)
Σχετικά Άρθρα
- Πυρκαγιά στα Πηγαδάκια Αρκαδίας
- Το ταξίδι του 5ου Φεστιβάλ Τσακωνιάς συνεχίστηκε στη Σίταινα! (εικόνες)
- Βλάσης για το Κέντρο Υγείας Τροπαίων: "Ένα αίτημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα για περισσότερες από δύο δεκαετίες γίνεται πράξη"
- Farenews: "Έσπειρε… πανικό ο Τατούλης στην Τεγέα – Δήλωσε… υποψήφιος του Σαμαρά στην Αρκαδία"
- Πούλιθρα | Επείγουσα έκκληση για αίμα






