Δόριζα SOS | Την Κυριακή η συνάντηση για τις εξελίξεις με τις μπαταρίες αποθήκευσης ενέργειας

ΔΟΡΙΖΑ S.O.S.: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΤΗ ΔΟΡΙΖΑ
Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Τ.Δ. Δόριζας Αποστόλης Λυμπερόπουλος καλεί όλους τους Δοριζαίους και φίλους του χωριού σε επείγουσα συνάντηση την Κυριακή 6 Απριλίου 2025 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλιό σχολείο) με σκοπό να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να αποφασίσουν το φλέγον ζήτημα της βιομηχανικής αποθήκευσης ενέργειας ΑΠΕ (μπαταρίες λιθίου). Τα γεγονότα τρέχουν, τα δεδομένα αλλάζουν. Η Δόριζα μας χρειάζεται. Να είστε όλοι εκεί!
Σχετικά Άρθρα
- "Οι μονάδες αποθήκευσης ενέργειας ακυρώνουν πλήρως το αφήγημα της «πράσινης» ενέργειας μαζί με τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης"
- Δόριζα | Συνάντηση κατοίκων "για να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα των ΑΠΕ"
- Δόριζα | Άνοιξε πάλι το καφενείο "Του Φουστανέλα"
- Γιορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής στη Δόριζα
- Το ρεπορτάζ του Mega για τη ληστεία στη Δόριζα | "Μία ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί μόνη της και κάλεσε άμεσα την αστυνομία" (vd)