Πρωτομαγιά στο Πράσινο Γορτυνίας!

Με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρασινιωτών Τρίπολης διοργανώνει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την Πέμπτη 1 Μαΐου 2025, στις 11:00 το πρωί, στο Πράσινο.
Η εκδήλωση υπόσχεται να χαρίσει αυθεντικές στιγμές παραδοσιακής μουσικής, με ένα εξαιρετικό μουσικό σχήμα. Ο Γιώργος Καραντζίνης με το κλαρίνο του θα δώσει τον παλμό της βραδιάς, πλαισιωμένος από τον Μάκη Καραντζίνη στην κιθάρα.
Στο τραγούδι, ο καταξιωμένος Βασίλης Κωστούλας θα ενώνει τη φωνή του με την ταλαντούχα Κατερίνα Κολλιοπούλου, προσφέροντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο από αγαπημένα παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Στο αρμόνιο συμμετέχει ο Δημήτρης Σούρσος, ενώ στα τύμπανα θα βρίσκεται ο Θανάσης Παπασπύρου.
Σχετικά Άρθρα
- Fire Summer Camp | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις για την ευαισθητοποίηση στην Πυροσβεστική Παιδεία (εικόνες)
- Τρίπολη - Ενημερωτική Εκδήλωση για την Λειτουργία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρήσεων της Δομής Μεγαλόπολης
- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading | Στην κορυφή η Γορτύνια προπονήτρια Άννα Πανοπούλου
- Άρης Μουγκοπέτρος: "Έβγαλα τα καρφιά από τον αντίχειρα - Είμαι εδώ κι αυτό έχει σημασία"
- Δύο καλοκαιρινές βραδιές πολιτισμού στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας