"ΠαραΤυρό 2025" | Φεστιβάλ γεμάτο μουσική, τέχνες, αθλητισμό, ήλιο και θάλασσα!

Το αγαπημένο καλοκαιρινό φεστιβάλ επιστρέφει για άλλη μια χρονιά! Από την 1η έως και τις 3 Αυγούστου 2025, ο Τυρός Αρκαδίας υποδέχεται το ΠαραΤυρό, ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεμάτο μουσική, τέχνες, αθλητισμό, ήλιο και θάλασσα.
Με σύνθημα "Sea you in Tyros", το φεστιβάλ προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, στήνοντας ένα πολυθεματικό σκηνικό δίπλα στο κύμα. Συναυλίες, εικαστικά δρώμενα, θαλάσσια σπορ, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, αλλά και στιγμές χαλάρωσης στο ειδυλλιακό τοπίο του Τυρού, συνθέτουν μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, που διοργανώνει το φεστιβάλ, υπόσχεται ένα διαφορετικό - μοναδικό τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δημιουργικότητα. Είτε είστε λάτρεις της τέχνης, της μουσικής ή απλά αναζητάτε μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση, το ΠαραΤυρό είναι ο ιδανικός προορισμός.
? Τόπος: Τυρός, Αρκαδία
? Ημερομηνίες: 1-3 Αυγούστου 2025
? Θεματολογία: Μουσική, Τέχνες, Αθλητισμός, Θάλασσα, Ήλιος
Κρατήστε τις ημερομηνίες και ετοιμαστείτε για ένα φεστιβάλ γεμάτο ρυθμό, έμπνευση και καλοκαιρινή αύρα. Το ΠαραΤυρό σας περιμένει!
Tags:
ΠαραΤυρό,Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Μέσω του Αρκαδικού στην Α1, η ΔΕΥΑΤ και ο Δήμος Τρίπολης προβλήθηκαν σε όλη την Ελλάδα"
- Τζιούμης σε Σμυρνιώτη: "Ήταν δουλειά της ΔΕΥΑΤ να πληρώνει ομάδες για να παίζουν μπάσκετ και να κάνει γλέντια με κλαρίνα για την Ημέρα Νερού;"
- Γυρίσματα του ΣΚΑΪ στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)
- Νέα οδοντιατρική έδρα στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης
- Μάκαρης: "Να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Άστρος"