2025 | Γιορτάζει η Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Καστρί Κυνουρίας
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
Την 6η Σεπτεμβρίου 2025, πανηγυρίζει με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας την Ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2025
Ώρα 5:30 μ.μ.: Θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου.
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025
Ανήμερα της Εορτής, ώρα 7:15 π.μ.: Θα ψαλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Καλείται ο φιλόχριστος λαός να προσέλθει για να λάβει την ευλογία του Θεού, με τις πρεσβείες του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Εκ της Ιεράς Μονής
Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"





