Ανοιχτό κάλεσμα στο μπλόκο του Κοσμά | Αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Φλεβάρη!
Ο αγώνας για την προστασία του βουνού του Κοσμά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η παρουσία κατοίκων και αλληλέγγυων στο μπλόκο είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν σοβαρά περιστατικά εκφοβισμού, καθώς φύλακας του εργοταξίου εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται έντονη και συνεχής παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή. Τα γεγονότα αυτά δημιουργούν κλίμα έντασης και ανησυχίας, χωρίς όμως να κάμπτουν τη συλλογική αποφασιστικότητα των κατοίκων.
Καλούμε όλους τους κατοίκους, συλλογικότητες, φορείς και κάθε άνθρωπο που υπερασπίζεται τη φύση και τα κοινά αγαθά να δώσει το παρών στο μπλόκο του Κοσμά και αυτό το Σαββατοκύριακο. Η μαζική παρουσία αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για την προστασία του βουνού και την ασφάλεια όσων αγωνίζονται.
Στεκόμαστε συλλογικά και αποφασιστικά απέναντι σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και καταστροφής του τόπου μας. Το βουνό είναι κοινό αγαθό και θα το υπερασπιστούμε.
Δεν κάνουμε πίσω. Υπερασπιζόμαστε τον τόπο, τη φύση και τις ζωές μας απέναντι σε εταιρείες, εργολάβους και κάθε μηχανισμό που επιχειρεί να επιβληθεί με απειλές και καταστολή.
Ο Πάρνωνας δεν παραδίδεται, δεν διαπραγματεύεται και θα παραμείνει ζωντανός μέσα από τον συλλογικό, ανυποχώρητο αγώνα των κατοίκων και της κοινωνίας.
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ.
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑ
ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΟΛΙΚΑ
Σχετικά Άρθρα
- Αστέρας Τρίπολης | Χωρίς Μακέντα με την Κηφισιά
- Και η ΔΑΠ δήλωσε νικήτρια στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
- Φοιτητικές εκλογές | Η Πανσπουδαστική (ΚΚΕ) ανακοίνωσε ότι κέρδισε με 50.6% στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!
- Νέα σημαντική διάκριση για τον Νίκο Φλώρο στην Πορτογαλία!
- Βλάσης σε Παγγορτυνιακή: "Εκτιμώ ότι αναμένεται σύντομα η πρώτη χρηματοδότηση για τους δρόμους της Γορτυνίας"
1 σχόλιο
-
Η ψέκα πάει γόνα!






