Λεωνίδιο | Εργαστήρια Δημιουργίας και Έκφρασης με τον Βασίλη Ρούβαλη
Το Σάββατο 27 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τις 19:00, στο Παλαιό Γυμνάσιο Λεωνιδίου, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο δημιουργικής γραφής για ενήλικες.
Μέσα από την επαφή με τον ποιητικό λόγο και τη σκέψη του Σαραντάρη, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να αναζητήσουν τις δικές τους λέξεις, να πειραματιστούν με τη γραφή και να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης.
Την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 18:00, επίσης στο Παλαιό Γυμνάσιο Λεωνιδίου, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου με τίτλο «Γράφουμε και ζωγραφίζουμε μαζί με τον ποιητή Γιώργο Σαραντάρη».
Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες γραφής και εικαστικής έκφρασης, τα παιδιά θα γνωρίσουν τον κόσμο της ποίησης και θα συνομιλήσουν με το έργο του ποιητή με τρόπο ζωντανό, άμεσο και συμμετοχικό!
Σχετικά Άρθρα
- Στεμνίτσα | Μία βιωματική περιήγηση στη "Μάνα του Νερού" (εικόνες)
- Θεόκτιστο Γορτυνίας | Ημέρα Πικ Νικ στην πηγή Μαγγάνι (vd)
- Λεωνίδιο | Sold out ο Αλέξανδρος Τσουβέλας – Μια βραδιά που γέμισε το Λεωνίδιο (vd)
- «Καραγκιόζο-παρέλαση» στο Λεβίδι | Ο Κώστας Ψυχραιμίας φέρνει τον Καραγκιόζη στο σήμερα
- Νέα ημερομηνία για το party νεολαίας στη Δημητσάνα!






