Menu
RSS
Παρασκευή, 25/09/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τις ανεμογεννήτριες στη Ζάβιτσα

Στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τις ανεμογεννήτριες στη Ζάβιτσα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 10:00 το πρωί, έξω από το Πρωτοδικείο Τρίπολης, με αφορμή την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Ζάβιτσα.

Η κινητοποίηση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της «Όχι Αιολικά στη Ζάβιτσα», η οποία καλεί πολίτες και φορείς να δώσουν το «παρών» έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα, στόχος είναι να μην επιτραπεί η συνέχιση των εργασιών που, σύμφωνα με τους διοργανωτές, προκαλούν σημαντικές παρεμβάσεις στο φυσικό τοπίο της Ζάβιτσας και της ιστορικής Ανίγραιας Οδού.

«Να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η καταστροφή της Ζάβιτσας και της Ανίγραιας Οδού», είναι το μήνυμα της κινητοποίησης, με τους διοργανωτές να ζητούν τη συμμετοχή των πολιτών στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...