Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές 2019 | Η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Εκλογές 2019 | Η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Στις 26 Μαΐου 2019 θα διεξαχθούν οι ευρωεκλογές, οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγκέντρωσε σε μία ανάρτηση την προεκλογική δραστηριότητα όλων των κομμάτων, των συνδυασμών και των υποψηφίων στην Αρκαδία.

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με κάθε εξέλιξη. (Αν κάποια εκδήλωση δεν υπάρχει στη λίστα, ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο facebook, ΕΔΩ!)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5/2019
  • Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» σας προσκαλεί στην κεντρική του ομιλία την Παρασκευή 24 Μαΐου 2018 και ώρα 20.30 στην πλατεία Πετρινού.
  • Η Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών διοργανώνει στις 6.00 το απόγευμα συγκέντρωση στο "Coppola", στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.
  • Η προεκλογική εκδήλωση της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας "Ενώνουμε τη Γορτυνία" του Στάθη Κούλη θα γίνει στα Τρόπαια την Παρασκευή, 24 Μαίου 2019 και ώρα 20:00.
  • Την Παρασκευή (24/5/2019) στις 9.00 το βράδυ θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Σμυρνιώτη στο εκλογικό κέντρο, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, στην Τρίπολη.
  • Ο συνδυασμός "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" και ο επικεφαλής της Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, σας προσκαλούν στην κεντρική ομιλία την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στις 20.30 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία Πνευματικού Κέντρου "Ο Πολύβιος").
  • Η ομιλία του Πέτρου Τατούλη θα γίνει στην Τρίπολη σήμερα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στις 20:00 μ.μ. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...