Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσφυγες σε διαμερίσματα της Τρίπολης | Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2020

Πρόσφυγες σε διαμερίσματα της Τρίπολης | Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2020

Πάνω από 300 πρόσφυγες φιλοξενούνται σε διαμερίσματα της Τρίπολης, μέσα από το πρόγραμμα Estia το οποίο πρόκειται να συνεχιστεί για άλλη μία χρονιά.

Εκ μέρους της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, που "τρέχει" το πρόγραμμα", Μαρίνης Μπερέτσος, αναφέρει για την τελευταία εξέλιξη σχετικά με το θέμα αυτό ... "Συσκεψη με τον Γενικο Γραμματεα Μεταναστευτικης Πολιτικης κο Πατροκλο Γεωργιάδη πραγματοποιηθηκε την Πεμπτη με τους ΟΤΑ που υλοποιουν το προγραμμα Εστια στο Υπουργειο Δημοσιας Ταξης.Το προγραμμα θα συνεχιστει το 2020 ξεκινωντας με την Υπατη Αρμοστεια και κλεινοντας με το Υπουργειο.Το κλιμα ηταν θετικο ο Γενικος και η Διευθυντρια Μεταναστευτικης Πολιτικης αφου μας ενημερωσαν για τον σχεδιασμο του Υπουργειου ζητησαν προτασεις.Το 1% για ολη την χωρα εχει επιτευχθει για την πολη της Τριπολης.
Προτειναμε μια ενημερωτικη συναντηση με προσκληση του γενικου στην Τριπολη. Η Εταιρεια Παρνωνα υλοποιεί κατα κοινη ομολογια εδω και 20 μηνες ενα υποδειγματικο προγραμμα που το κερδος απο αυτο ειναι η επιβεβαιωση της αρχης οτι οι λυσεις θελουν προσπαθεια και δουλεια και το αποτελεσμα νικα το φοβο!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...