Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καύσιμα στην Αρκαδία | Πτώση 20% στο πετρέλαιο θέρμανσης - Μειωμένες τιμές και στη βενζίνη

Καύσιμα στην Αρκαδία | Πτώση 20% στο πετρέλαιο θέρμανσης - Μειωμένες τιμές και στη βενζίνη

Για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στα καύσιμα κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αρκαδίας, κ. Τάσος Κακλαμάνος.

Ο κ. Κακλαμάνος μίλησε για μία πτώση των τιμών στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά σχεδόν 20% (από 1 ευρώ σε 0,80 λεπτά), ενώ μειώσεις υπάρχουν και στις τιμές της βενζίνης.

Αυτή την περίοδο, τόνισε ότι ο κόσμος στην Αρκαδία, προμηθεύεται τμηματικά και κατά διαστήματα πετρέλαιο θέρμανσης, επειδή εξακολουθεί να επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. «Ο κόσμος αγοράζει ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης, ανάλογα με το πόσο αντέχει η τσέπη του» είπε ο κ. Κακλαμάνος.

Οι παραγγελίες για το πετρέλαιο θέρμανσης στην Αρκαδία θα γίνονται ως τις 25 Απριλίου.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιρό είχαμε να δούμε τη μάπα σου και σε πληροφορώ δεν μας είχες λείψει καθόλου. Ακριβώς όπως τα λες, εμείς στην ορεινή Αρκαδία και την ορεινή Τρίπολη έχουμε την "ιδιαιτερότητα" (ουάου!) να έχουμε χειμώνα, όταν σε άλλες περιοχές θα κάνουν μπάνιο. Για την ιστορία, παραθαλάσσιες λέγονται αυτές και είθισται σε τέτοιες περιοχές να υπάρχει διαφορά προς τα πάνω στη θερμοκρασία συγκριτικά με τις ορεινές. Έτσι είναι από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν είναι ιδιαιτερότητα ούτε αξιοπερίεργο για μια ορεινή περιοχή να έχει περισσότερο κρύο από μια παραθαλάσσια. Εσύ ήσουν επί χρόνια αυτοδιοικητικός είπαμε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...