Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «καινούργιο ξεκίνημα με νέα και έμπειρα πρόσωπα» μίλησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Π. Καστανός (vd)

Για «καινούργιο ξεκίνημα με νέα και έμπειρα πρόσωπα» μίλησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Π. Καστανός (vd)

Νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας εκλέχτηκε τη Δευτέρα ο Παναγιώτης Καστανός, όπως αποκάλυψε πρώτο το kalimera-arkadia.gr.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έδωσε συνέντευξη και είπε: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνω σήμερα και επίσημα το αποτέλεσμα της σύνθεσης της γραμματείας της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ του Νομού Αρκαδίας όπως αυτή προέκυψε χθες ( 1/7/2013 ) από τη συνεδρίαση συγκρότησης του οργάνου σε σώμα.

Οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος μας επιθυμούν - και απαιτούν αν θέλετε - αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται στο κόμμα μας να είναι αποτέλεσμα σύνθεσης προσώπων το οποίο θα εμπεριέχει τα χαρακτηριστικά της ανανέωσης και της εμπειρίας. Αυτό το κάναμε πράξη με τη σύνθεση της νέας Ν.Ε. και την χθεσινή διαδικασία εκλογής του γραμματέα.

Το αποτέλεσμα ήταν για μένα άκρως τιμητικό αφού όλα τα μέλη της Ν.Ε. με εξέλεξαν ομόφωνα γραμματέα. Η θέση αυτή αποτελεί για μένα θέση ευθύνης και εθελοντικής προσφοράς τόσο στο κόμμα όσο και στην κοινωνία. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η εκλογή είναι μια ηθική δικαίωση για μένα αφού έχω υπηρετήσει πιστά το ΠΑΣΟΚ από όλες σχεδόν τις κομματικές θέσεις.

Δεσμεύομαι ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας θα προσπαθήσω να ενώσω δυνάμεις και ότι θα κινηθώ χωρίς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες. Άλλωστε σε αυτή την κοινή προσπάθεια που κάνουμε για να φτιάξουμε το νέο μεγάλο ΠΑΣΟΚ - που όλοι θέλουμε - δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποκλείσουμε κανένα.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα καταξιωμένα μέλη της Ν.Ε. τόσο για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν γραμματέα όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Είμαι σίγουρος ότι ο αέρας ανανέωσης που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία που διαθέτουμε όλοι εμείς σύντομα θα φέρει τα πρώτα θετικά σημεία ανάκαμψης του κινήματος μας.

Το ΠΑΣΟΚ, ως μοναδική δύναμη ευθύνης αυτού του τόπου, μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει μεγάλο για την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και των θεσμών αλλά κυρίως για τη στήριξη της κοινωνίας μας που αυτό τον καιρό δοκιμάζεται έντονα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση, μπορούμε να φέρουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα εκεί που πραγματικά αξίζουν και να ξαναδώσουμε ελπίδα σε αυτό τον τόπο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθένα προσωπικά για τη σημερινή σας παρουσία, ευχαριστώ θερμά όλα τα ΜΜΕ της Αρκαδίας για την φιλοξενία και εύχομαι η συνεργασία μας, που ξεκινάει σήμερα, να είναι δημιουργική και κυρίως ωφέλιμη για την τοπική μας κοινωνία.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...