Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαχρόνης: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι επικεφαλής στην παράταξη. Θα περίμενα οι δημοτικοί μας σύμβουλοι να είναι πιο ουσιαστικοί»

Παπαχρόνης: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι επικεφαλής στην παράταξη. Θα περίμενα οι δημοτικοί μας σύμβουλοι να είναι πιο ουσιαστικοί»

Θέση για τις εξελίξεις στην παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» που μετά την απώλεια του αειμνήστου Δημήτρη Παυλή έχει μείνει χωρίς επικεφαλής, πήρε ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος της παράταξης Παναγιώτης Παπαχρόνης, σε συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ. Παπαχρόνης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επικεφαλής, λέγοντας ΄τοι δεν είναι αυτό το μείζον, αλλά η ουσία είναι η δημοτική ομάδα να αναδείκνυει θέματα που απασχολούν την κοινωνία και να ελέγχει ουσιαστικά τη δημοτική αρχή. Μα΄λιστα, επισήμανε πως θα περίμενε από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης να είναι πιο ουσιαστικοί για κάποια θέματα.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για τη διαδικασία» είπε ενώ υπογράμμισε «Θεωρώ ότι επικεφαλής η Δημοτική παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» είχε έναν και δεν μπορεί να έχει άλλον!»

Για το αν φοβάται διάλυση της παράταξης, είπε ότι αυτό μπορεί να επέλθει από τη μη σωστή λειτουργία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης, σαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Όσο για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από την παράταξη, τόνισε ότι η παράταξη λειτουργεί δημοκρατικά και ο καθένας μπορεί να αποφάσισει για το μέλον του. «Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει είναι αναφαίρετο δικαίωμα του, αλλά πρέπει να αιτιολογήσει την απόφασή του».

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...