Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τρίπολης | Θετική απόφαση για έργα στο δρόμο από επαρχιακή οδό "Τρίπολης – Πιάνας – Αλωνίσταινας" προς Λιμποβίσι

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τρίπολης | Θετική απόφαση για έργα στο δρόμο από επαρχιακή οδό "Τρίπολης – Πιάνας – Αλωνίσταινας" προς Λιμποβίσι

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση βατότητας δρόμου από επαρχ. οδό Τρίπολης – Πιάνας – Αλωνίσταινας προς Λιμποβίσι» και εξουσιοδότησε το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα για την υπογραφή της.

Επίσης, όρισε εκπροσώπους του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο (ο οποίος ορίζεται και Πρόεδρος της Επιτροπής) με αναπληρωτή του τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Ρουμελιώτη.

Με την εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας της οδού προς Λιμποβίσι απο την διασταύρωση της Επάρχ. οδού Τρίπολης - Πίανας - Αλωνίσταινάς. Χιλιομετρική θέση 0+000 η διασταύρωση της Επάρχ. οδού Τρίπολης - Πίανας - Αλωνίσταινας προς Λιμποβίσι.
Θα γίνει αποκατάσταση φθοράς οδοστρώματος της οδού στην χ.θ. 1+100 με ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση για πλάτος περίπου 2,5 μ και μήκος 10,0 μ.
Θα γίνουν τμηματικές συντηρήσεις και αποκατάσταση ασφαλτικού οδοστρώματος της οδού από την χ.θ. 5+100 έως 6+500 (Λιμποβίσι), σε όλο το πλάτος της οδού δια-στρώνοντας ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Δ/νσας Υπηρεσίας. Θα γίνει καθαρισμός και μόρφωση τάφρου της οδού απο την χ.θ. 5+100 έως την χ.θ. 6+500(Λιμποβίσι). Θα γίνουν τμηματικές επενδύσεις με κατάλληλο σκυρόδεμα στην τάφρο απορροής ομβρίων υδάτων της οδού από την χ.θ. 5+100 έως 6+500 (Λιμποβίσι), προκειμένου να μην δημιουργούνται φθορές στο οδόστρωμα της οδού , σύμφωνα με τις υποδείξεις της Δ/νσας Υπηρεσίας. θα γίνει διαγράμμιση και των δύο οριογραμμών της οδού από την χ.Θ. 5+100 έως την χ.θ. 6+500 (Λιμποβίσι).

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

8 σχόλια

  • ρε  πατε  καλα
    ρε πατε καλα Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    16.59 Tι σε ενοχλει η δενδροφυτευση εσενα . πειραζει να υπαρχουν πλατανια και ακακιες περιμετρικα της λιμνης? τοσο στοκοι εισαστε οι μονιμοι αρνητες ! Επειδη δηλαδη το προτεινει ο Νικας ειναι κακο. Για ηρεμηστε χαμενοι των εκλογων. Αφηστε ολα τα λουλουδια να ανθισουν και μην εισαστε οπισθοδρομικοι. Ακου εγκαλουν το Νικα γιατι θα φυτεψει δενδρα αυτοι που δεν κουνησαν ουτε το δαχτυλακι τους για την Τακα τοσα χρονια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    EΞΥΠΝΟΥΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΩΘΉΣΑΤΕ ! ΤΟ ΠΗΑΓΑΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ Η ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ? ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΒΙΟΤΟΠΟΣ. Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΗΣΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΩΑΖΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΗΣΙΔΑ ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΒΑΛΤΕΤΣΑΙΚΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ 9 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ? ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΦΙΛΑΚΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ......ΚΟΦΤΕ ΤΟ . ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΑΚΑ ΜΙΛΑΤΕ ; ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ . ΜΑΚΑΡΙ ! ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΑ ...... ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;;; ΚΑΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ . ....... ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ. ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ..... ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;;;ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ . ΕΝΤΑΞΕΙ ! Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ .

  • Λάζαρος  Αφεντόπουλος
    Λάζαρος Αφεντόπουλος Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαι οι πρωην οπως και οι νυν θα κριτικάρονται και θα επικρινονται εαν κατι δεν επραξαν σωστα. ουδείς ειναι στο απυροβλητο !!!!! Ο Βαγγελης ειναι ενας καλος πατριωτης Αρκαδολατρης και πιθανός μελλοντικός Δήμαρχος Τριπολης αλλά να μην τα θυμάται όλα τωρα που εφυγε από την καρέκλα. Εκείνη τη ρημάδα την Τάκα περάσανε 9 χρονάκια Βαγγελη και δεν έκανες τίποτα. Ουτε εσύ ούτε ο λαλίστατος αρχηγός σου. Γιατί 9 χρόνια δεν ήτανε αρκετα ποσα θελεις ακόμη ! Άλλα εννεα !!!! Ελεος Βαγγελη. Στην Τάκα παίρνεις μηδέν καταστρόγγυλο. Αδικαιολόγητος ότι και να πεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    τα εννέα χρόνια έγιναν άλλα έργα. ποτέ δεν γίνονται όλα μαζί. κάποια προγραμματίζονται και περνάνε στις επόμενες περιόδους. Αυτό είναι φυσικό και αποτελεί την εξέλιξη των πραγμάτων. Αλλά είναι γνωστοί αυτοί που σχολιάζουν κατά του Γιαννακούρα . Επιτέλους παραδεχθείτε ότι έγινε έργο αυτό που ήταν εφικτό και προγαμματίστηκε και άλλο. Κάντε και εσείς επιτέλους το δικό σας και σταματήστε να κριτικάρετε τους απερχόμενους. Είναι πρωτοφανές ένα χρόνο μετά να μιλάτε για τους πρώην

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    9 χρόνια τα προγραμμάτιζε ;;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε Βαγγέλη πόσα έργα είχες προγραμματίσει και δεν προκαμες γαμώτο. στην επόμενη θητεία που ανακοινωσε ο Πέτρος θα δηλώσεις παρών ????? να τα συνεχίσεις τότε ! οεο !!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εργο του Γιαννακούρα και αυτό

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...