Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χλέπας στη ΔΡΤ 91,5 για ΚΕΔΗΤ: "Τις οφειλές σε προμηθευτές και εργαζόμενους θα τις αναλάβει ο Δήμος" (ήχος)

Χλέπας στη ΔΡΤ 91,5 για ΚΕΔΗΤ: "Τις οφειλές σε προμηθευτές και εργαζόμενους θα τις αναλάβει ο Δήμος" (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Παναγιώτης Χλέπας, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για λύση και εκκαθάριση της κοινωφελούς επιχείρησης, αλλά και για την τελική απόφασή που θα ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης...

"Φαύλος κύκλος η ΚΕΔΗΤ..."

"Χτες κατατέθηκε ως εισήγηση από εμένα η πρόταση για την λύση - εκκαθάριση της κοινωφελούς εταιρείας και πήραμε ομόφωνη απόφαση. Το θέμα θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική απόφαση", δήλωσε ο κ.Χλέπας, ενώ πρόσθεσε, πως αν αποφασιστεί το κλείσιμο της επιχείρησης, θα μπουν ορκωτοί λογιστές που θα κάνουν έλεγχο και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι λοιπές ενέργειες.

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε, πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το να "σωθούν" οι δομές και οι εργαζόμενοι. "Οι δομές θα μεταφερθούν είτε στον Δήμο είτε στο ΝΠΔΔ μαζί με τους εργαζόμενους" δήλωσε, ενώ αναφορικά με το πότε θα γίνει αυτή η μεταφορά εάν και εφόσον αποφασιστεί το κλείσιμο της ΚΕΔΗΤ, ανέφερε πως σύμφωνα με την προσωπική του εκτίμηση, μπορεί να γίνει και εντός της φετινής σχολικής χρονιάς.

Απαντώντας στο εάν εξετάστηκε η περίπτωση να συνεριστεί η λειτουργία της ΚΕΔΗΤ και να βρεθεί λύση στο οικονομικό της πρόβλημα, υπογράμμισε, πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο, μιας που δεν μπορεί να εκδοθεί εγκεκριμένος προϋπολογισμός από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, γεγονός που αποτελεί ένα από τα βασικότερα προβλήματα.

Παράλληλα ο κ.Χλέπας ερωτηθείς, για το τι θα γίνει με τις οφειλές της ΚΕΔΗΤ σε ιδιώτες προμηθευτές και προσωπικό, τόνισε, πως θα τις αναλάβει ο Δήμος, ενώ επανέλαβε, πως οι όποιες οφειλές υπάρχουν προέρχονται από προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν προκύψει επί θητείας του.

Τέλος δεσμεύτηκε πως για όσο θα λειτουργεί η ΚΕΔΗΤ, δεν θα λείψει τίποτα από τις δομές της. "Δεν θα λείψει τίποτα μέχρι την τελευταία ημέρα, που θα είμαι εγώ εδώ. Αυτό είναι δέσμευση μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε την συνέντευξη:

https://www.drt915.gr/

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ,,,,ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξέρω πως ΜΟΝΟ 2 άνθρωποι αναλάμβαναν την ΚΕΔΗΤ ένας την ζήτησε και δεν του την έδωσαν ποτέ ο κ.Ταλουμης και ένας που ενώ όλοι κρύφτηκαν αυτός δέχτηκε να την αναλάβει και χωρίς κανένα όφελος ο κ.Χλεπας, οπότε αφήστε τον αυτόν και πείτε κανα μπράβο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπρακουματσου Ρουσιωτης ειχαν τις αναλογες γνωσεις??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    18.55 αυτοι με τις "ανάλογες γνώσεις" εφεραν την κεδητ σε αυτο το σημειο .εγω ξερω πως ο κ Χλεπας τα πηγε περιφημα και αυτο ειναι ξεκαθαρο σε ολους ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    23:43 Δεν μπορεί να λειτουργήσει βρε καμμένο παπαγαλάκι η επιχείρηση αν δεν κλείσει και δεν γίνει εκκαθάριση, ούτε οι εργαζόμενοι μπορούν να πληρωθούν κανονικά! Φρόντισαν για τα χάλια της τα φιλαράκια σου ο Γιάγκος ο μπανάνας και ο μακαρίτης. Όποιος και να ήταν δήμαρχος, θα την έκλεινε, άσχετοι που βγαίνετε να μιλήσετε κιόλας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 05:40 Σύνδεσμος σχολίου

    τι λες ρε στυλιαρι ο Τζιουμης το φώναζε προεκλογικά οτι η κεδητ έπρεπε να κλείσει χθεςτι μας λες τωρα

  • ANONYMOUS
    ANONYMOUS Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΛΕΠΑ-ΤΖΙΟΥΜΗ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην υποσχεστε στους προμυθευτες και ειδικα στους υπαλληλους της ΚΕΔΥΤ που εχουν ταλαιπωρηθει τοσο πολυ πραγματα που δεν ειναι ευκολο να γινουν η που μπορει να παρουν πολλα χρονια μεχρι να γινουν και τελικα οι υπαλληλοι να χασουν την δουλεια τους.Με ολο τον σεβασμο στον Κ Χλεπα θα πρεπει να γινει μια ποιο εμπεριστατωμενη μελετη μιας και ο ιδιος δεν εχει τις αναλογες γνωσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...