Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκληρή κριτική Τσιαμούλου στη δημοτική αρχή: "Έχετε καταλύσει κάθε κανόνα διαφάνειας, αξιοπιστίας και ακεραιότητας στη διοίκηση του Δήμου"

Σκληρή κριτική Τσιαμούλου στη δημοτική αρχή: "Έχετε καταλύσει κάθε κανόνα διαφάνειας, αξιοπιστίας και ακεραιότητας στη διοίκηση του Δήμου"

Σε μία κατά μέτωπο επίθεση, για μία σειρά από θέματα, εναντίον της δημοτικής αρχής, προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" κ. Νίκος Τσιαμούλος, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Στην κεντρική του τοποθέτησή του, εκτός ημερήσιας διάταξης είπε: «Για να μην προκύπτουν προβληματα, ήταν η τελευταία φορά που κάνατε τηλεφωνικά συμβούλιο κύριε Πρόεδρε της Οικονομικής. Οπότε τέλος οι τηλεφωνικές συνεδριάσεις, εκτός αν δώσει εντολές το κράτος.

Και η Περιφέρεια Πελοποννήσου πήρε το πρόγραμμα Ίριδα. Και από την πολύ εξοικονόμηση που όλο λέτε, πληρώσαμε 20.000 για να το δώσουμε σε ιδιώτες.

Την προηγούμενη χρονιά ήρθε η Άλωση μια δυο μέρες πριν, τώρα έρχεται μια εβδομάδα πριν. Είστε κι ευχαριστημένος; Επί της ουσίας είναι η δεύτερη μεγάλη εκδήλωση από τότε που διοικείτε. Θέλω να είμαι παντελονάτος και τυπικός σε αυτά που λέω.

Εγώ σας είπα ότι θα σας φέρω την εισήγηση για τους Φιλικούς και από εσάς περιμένω απολογισμό Χριστουγέννων. Τον φέρατε;

Βλέπω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε απολογισμό Χριστουγέννων. Κι αυτή η πανδημία, που όποτε θέλουμε τη χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν, σας έχει δώσει τη δυνατότητα και έχετε καταλύσει κάθε κανόνα διαφάνειας, αξιοπιστίας και ακεραιότητας στη διοίκηση του Δήμου.

Αυτό καταγράφεται πλέον και στους πολίτες, παρόλο που κάποια Μέσα εντέχνως τα ελέγχετε. Και δεν θα πάψω να μιλάω, έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Κι αυτοί ας παίζουν ό,τι θέλουν. Δεν με ενδιαφέρει.

Μας φέρατε τα πιο ακριβά Χριστούγεννα στην ιστορία του Δήμου με 145.000 ευρώ με την μεγαλύτερη αποτυχία στην επιχειρηματικότητα και στον τόπο. Και απολογισμό κανέναν και απαιτείται να ψηφίσουμε 60.000 ευρώ στην τούρλα του Σαββάτου.

Για τους κολυμβητικούς αγώνες, έχετε διατελέσει πρόεδρος στο Αθλητικό Κέντρο κύριε Δήμαρχε. Δεν γνωρίζετε με την εμπειρία που έχετε ότι χρειάζονται κάποια έξοδα; Έρχονται πανελλήνιοι αγώνες με 143 αθλητές, με γονείς, αθλητές και επιτελεία και γέμισαν τα ξενοδοχεία. και τα εστιατόρια. Τι έκανε ο Δήμος; Επί Κοτσιάνη δίνατε 30 και 40.000 ευρώ και τώρα δίνετε 2.000.

Επί τρία χρόνια κλείνει συμφωνία ο αείμνηστος Παυλής για τα χριστουγεννιάτικα δένδρα με 30 ευρώ και τώρα τα ίδια δένδρα τα παίρνετε με 50 ευρώ. Σκεφτείτε τι έγινε με τα άλλα. Τι να απολογηθείτε. Πονάει η αλήθεια.

Γιατί είναι κλειστή η μικρή πισίνα, κύριε Κούρο; Εχω το χαρτί του Υπουργείου. Σοβαρευτείτε λίγο. Πέρασε ένας χρόνος. Μονίμως, έχετε την αίσθηση ότι εσείς τα κάνετε όλα σωστά κι εμείς όλα λάθος».

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι είπε ρε νούμερα για διαφάνεια ;
    Θυμήθηκε τώρα τα Χριστούγεννα τα περυσινά.
    Τα Χριστούγεννα ήταν πιο φθηνά από όλες τις εποχές πέρυσι. Γαιυτο το θέμα είχαν γίνει δυο συζητήσεις στο συμβούλιο. Τι να μας πει ο άσχετος
    Θα μιλήσεις στο Τζιούμη για διαφάνεια ; Είναι γνωστή η ιστορία του Τζιούμη στην Υριπολη όπως και η δική σου ιστορία.

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 3 town rapper ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ? ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΚΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  • 3 town rapper
    3 town rapper Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν τον ψήφισα και ούτε πρόκειται αλλά σωστά τα λέει. Δεν επηρεάζει η πανδημία τη διαφάνεια...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...