Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης | Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον covid 19 για εργαζόμενους και πελάτες

ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης | Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον covid 19 για εργαζόμενους και πελάτες

Ο ΔΕΔΔΗΕ Tρίπολης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμενος με ευελιξία στα σημερινά δεδομένα προχωρά σε νέα, έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών με σκοπό την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, στην οδό Λυκούργου & Ναυαρίνου στην Τρίπολη θα εξυπηρετεί το κοινό από τις 07:30 έως τις 14:00 κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού στο τηλέφωνο 2710373500 (επιλογή 1).

Ειδικότερα, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι ουρές στα καταστήματα και να προστατευθεί η υγεία τους, ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης και συγκεκριμένα:

– Το τηλεφωνικό κέντρο 11500  (η κλήση στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών υπόκειται σε χρέωση με βάση το τιμολόγιο του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.) Εναλλακτικά για την αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης μπορείτε να καλείτε στο δεκαψήφιο αριθμό 2111900500

  • Το email της Περιοχής Τρίπολης : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να στείλουν μήνυμα ή οποιοδήποτε αίτημα προς στις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ για το θέμα που τους αφορά.

– Την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ , όπου μπορούν να επιλέξουν το σύνδεσμο: Φόρμα Επικοινωνίας   → https://www.deddie.gr/el/epikoinonia/epikoinwniste-mazi-mas/

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους εργαζόμενους και τους πελάτες του, ο ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης εγγυάται τη συνέχεια της λειτουργίας του καταστήματός του  και στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της πολιτείας να περιορίσει τη νόσο, για το καλό όλων των πολιτών.

Ο Διευθυντής της Περιοχής

Ιωάννης Γ. Σάσσαλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...