Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο | Οι τοποθετήσεις του Σωτήρη Παπαδημητρίου

Δημοτικό Συμβούλιο | Οι τοποθετήσεις του Σωτήρη Παπαδημητρίου
Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων – τοποθετήσεων ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο (26.11.2020) τα εξής ζητήματα – ερωτήματα – θέματα:
  1. Σχετικά με την απόσυρση του 5ου τακτικου θέματος που αφορά την έναρξη διαδικασίας λύση της ΚΕΔΗΤ, συμφωνώ με το αίτημα αυτό και θα ήθελα όταν θα έρθει πάλι στο Δ.Σ να υπάρχει και μια εισήγηση, ένα σκεπτικό από μεριάς διοίκησης αλλά και τα στάδια που θα υπάρχουν μέχρι την ολοκλήρωση.
  2. Λειτουργία λαϊκών αγορών. Τις προηγούμενες μέρες είδαμε μια πρόοδο σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Σίγουρα χρειάζονται κι άλλα πράγματα να γίνουν. Αυτό όμως που προέχει τώρα είναι να πάρουμε μια απόφαση ως Δ.Σ όπου θα απαλλάσσουμε τους παραγωγούς και εμπόρους απ΄ την καταβολή τελών γιατί απ’ ότι φαίνεται θα καθυστερήσει πολύ η εξομάλυνση της λειτουργίας.
  3. Συνεδριακή τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔΕ στην ΠΕΔ. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει προβλεφτεί η δυνατότητα συμμετοχής και άλλων αιρετών πέραν των μελών της ΠΕΔ. Αυτή η διαδικασία αντικαθιστά το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Υπάρχουν θέματα προς επίλυση. Ένα από αυτά που θα ήθελα να τεθεί από όσους παραβρεθούν, είναι το θέμα της νομικής κάλυψης αιρετών σε υποθέσεις που υπάρχουν και έχουν δρόμο. Δεν μπορεί όταν τελειώνει η θητεία κάποιου σε θέση ευθύνης να παύει και η παροχή υπεράσπισης.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΡΓΟ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...