Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ψεύτικες πληροφορίες ότι ο Παναγιώτης Παπαχρόνης νοσεί με covid και είναι διασωληνωμένος - Η οργισμένη απάντησή του και οι νομικές ενέργειες!

Ψεύτικες πληροφορίες ότι ο Παναγιώτης Παπαχρόνης νοσεί με covid και είναι διασωληνωμένος - Η οργισμένη απάντησή του και οι νομικές ενέργειες!
Απαράδεκτες, ψεύτικες και επικίνδυνες φήμες κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Παναγιώτης Παπαχρόνης, που έλεγαν ότι ο ίδιος νοσεί με covid και είναι μάλιστα διασωληνωμένος. Αυτό δεν ισχύει και ο κ. Παπαχρόννς προχώρησε σε μια οργισμένη απάντηση και θα προχωρήσει μάλιστα και σε νομικές ενέργειες.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Συνεχίζοντας να υπηρετούμε την σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, δημοσιεύω σήμερα τα τελευταία αποτελέσματα των τεστ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στα οποία προέβη: εγώ, η οικογένεια μου αλλά και όλοι οι υπάλληλοι της Πολυαγορας ΠΙΤ-ΠΑΝ.

Όλα τα αποτελέσματα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Υπενθυμίζοντας, ότι από τον Μάρτιο και μετά και χωρίς καμία χαλάρωση, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας με βάση τους νέους διεθνούς κανόνες που έχει διαμορφώσει η πανδημία.
Δυστυχώς όμως, τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, έχω συγκεντρώσει μαρτυρίες που λένε, ότι κάποιοι, με θέλουν φορέα του ιού, αλλά ακόμα και διασωληνομενο.
Όπως οφείλω, να προστατέψω το κύρος και την φήμη των οικογενειών ,τόσο της δίκης μου όσο και των εργαζόμενων μου, αλλά και της επιχείρησης μου, θα προχωρήσω σε κάθε απαραίτητη νομική ενέργεια, όπου χρειάζεται.
Τέλος οφείλω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τόσο στους υπαλλήλους-συνεργάτες μου ,που καθημερινά προσπαθουν για το καλύτερο, οσο και στους ανθρώπους που μας επιλέγουν καθημερινά για τα ψώνια τους και σε όλους αυτούς που πήραν τηλέφωνο να δουν αν είμαι καλά!Δεσμευομαι προσωπικά προς όλους: ότι όλοι εμείς, εδώ στην ΠΟΛΥΑΓΟΡΑ ΠΙΤ-ΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ!!
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Σπ. Παπαχρονης

5 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπαχρόνη σαν την Παναγιώταρου κάνεις!!!!!!!

  • Νικος
    Νικος Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω ξερω οτι ο ΕΟΔΥ δεν ενημερώσει σε περίπτωση αρνητικού τεστ αλλα μονο σε θετικά! Εσείς κύριε Παπαχρονη που τα βρήκατε τα μηνύματα; Μου κανει εντύπωση

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @15:47 Εκείνο που λέω κ. Παπαχρόνη μου είναι ότι όταν λέμε πως κυκλοφορούν φήμες, οι φήμες αιωρούνται κάποιες μέρες πριν, δεν βγαίνουν ξαφνικά εν μία νυκτί και καπάκι την επόμενη βγαίνεις σε ΜΜΕ και παραπονιέσαι ότι σε διαβάλλουν, γιατί αυτό είναι κομματάκι ύποπτο. Επίσης λέω ότι έτυχε να μιλήσω με κάποιους γνωστούς μου συγχωριανούς σου για εντελώς άσχετα θέματα χθες το απόγευμα και δεν μου ανέφερε κανείς τίποτα σχετικό, έστω πληροφοριακά. Αφού υπάρχουν λοιπόν φήμες για κάτι τέτοιο τα τελευταία 24ωρα, δεν θα έπρεπε να είχαν φτάσει και στα αυτιά των συγχωριανών σου; Μόνο στα δικά σου αυτιά έφτασαν δηλαδή; Και μάλιστα στην κλειστή κοινωνία ενός χωριού, που σου πέφτει το κουτάλι και στο λεπτό το έχει μάθει όλο το χωριό. Αυτό λέω. Ακόμα και η απάντησή σου, μου δείχνει πολλά. Δεν υπήρχε λόγος να απαντήσεις, αν δεν ισχύει αυτό που λέω. Κι όσο για το όνομά μου, βάλε πρώτα το δικό σου και μετά βάζω και το δικό μου, πονηρέ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν τον πιστευεις βγες με το ονοματακι σου και πεστο.. μηπως θες να μαζεψεις να αμαζευτα;; Λεω τωρα εγω..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε παιδιά, ποια τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν οι φήμες αυτές, γιατί χθες βράδυ που μίλησα με συγχωριανούς του δεν μου είπε κανείς τίποτα. Αν υπήρχαν τέτοιες φήμες δεν θα το είχαν μάθει στο χωριό; Μήπως ο κ Παπαχρόνης χαϊδεύεται γενικώς και ψάχνεται για αυτοπροβολή και διαφήμιση; Λέω τώρα εγώ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...