Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καφεστιάτορες Αρκαδίας | Διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό από τη μείωση ενοικίων για τη στέγαση φοιτητών των οικογενειών τους

Καφεστιάτορες Αρκαδίας | Διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό από τη μείωση ενοικίων για τη στέγαση φοιτητών των οικογενειών τους
Eπιστολή προς τους τρεις βουλευτές Αρκαδίας (Βλάση, Παπαηλιού, Κωνσταντινόπουλο) απέστειλε ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας και αφορά στη μίσθωση ακινήτων για τα τέκνα-εξαρτώμενα μέλη Επαγγελματιών που φοιτούν σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε περιοχές εκτός της Π.Ε. μόνιμης κατοικίας των.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές του νομού Αρκαδίας. 

σας ενημερώνουμε άτι έχουμε γίνει αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από πολλά μέλη μας για ΤΗΝ τροπολογία που αναφέρεται στη μίσθωση ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών τέκνων - εξαρτώμενων μελών, τα οποία φοιτούν σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας των.
Η τροπολογία αφορά εργαζόμενους σε επιχειρήσεις πληγείσες οικονομικά βάσει της απόφασης του Υπουργού Οικονομικών -λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοίού- των οποίων έχει ανασταλεί προσωρινά η σύμβαση εργασίας.
Μάλιστα λόγω των αναστολών αυτών προβλέφθηκε έκπτωση των ενοικίων έως και 40%.
Οι επιχειρηματίες του Κλάδου της Εστίασης έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές λόγω της πανδημίας και έχοντας τα καταστήματα τους κλειστά, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και θεωρούν ότι θα πρέπει να συμπεριληφθούν κι αυτοί στην τροπολογία. Ο αποκλεισμός τους άλλωστε δεν συνάδει και με το αναγκαστικά κλείσιμο των καταστημάτων που έγινε με Κυβερνητική απόφαση και εντολή.
Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε Θερμά για τη παρέμβαση σας, που Θα έχει σαν σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηματιών της Εστίασης και κατ' επέκταση των οικογενειών τους.
Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΚΕΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...