Λυκουρέντζος: "Άξιες περιφρόνησης οι υποκριτικές αναφορές στο έργο μου"
Με αυτό τον τρόπο αντέδρασε ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος στη δημόσια αναφορά που έγινε στο όνομά του για τη συμβολή του στη λειτουργίας μιας σύγχρονης Ψυχιατρικής Κλινικής στην πόλη.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση.
11 σχόλια
-
ΑΚΌΜΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΊΣΤΗΚΑΝ:EΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ:TI NA ΠΩ.
-
Ο λαός ομίλησε κυρίες και κύριοι,τελεία και παύλα!
-
Φως φανάρι ο στόχος: χρησιμοποίηση κάθε μέσου για εξουσία. Βιώνουμε το κληρονομημένο μένος κατά των γνήσιων ΝΔτών.
-
Αδελφια συντοπιτες ...μην εξυμνητε καλοβολεμενους και ανεπαρκεις ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..ο κοσμος υποφερει και οι κυριοι στον ζουν ωραιο και γεματο ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΣΜΟ τους..τα υποτιθεμενα εργα δεν τα κανου απο την τσεπη τους για να του υμνησουμε ...μια διαχειριση πρεπει να κανουν των χρηματων μας...το αποτελεσμα της οποιας το ζουμε καθε μερα..!!δυστυχως ολοι αυτοι η κυριοι εχουν κανει πραξη την παροιμια ...βοηθα με φτωχε να μη σου μοιασω..!!
-
ξεμαλλιάστηκε η κυρα Κατίνα με την θειά Δημήτρω στην γειτονιά,τέτοιο επίπεδο,συγγνώμη υψίπεδο ήθελα να πω
-
Ποιο έργο σου Ανδρέα; Ψάχνουμε, αλλά δεν το βλέπουμε.... Ένα έργο σου έστω.......
-
ΕΔΏ ΤΟ ΠΑΡΙΜΟΙΩΔΕΣ. ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ... ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ;;;;;;
-
τον έχουν πάρει χαμπάρι και μέσα στο ίδιο του το κόμμα τον Κωστάκη (τέλος πάντων πιο κόμμα του είναι άλλη ιστορία, από αλλού ξεκίνησε ο τύπος και ας λένε άλλους γυρολόγους)... Μα δεν ντρέπεται να πιάνει στο στόμα του τον Λυκουρέντζο αλλά και όλους τους παλιότερους πολιτικούς από όλους τους πολιτικούς χώρους που είχαν ήθος, ευγένεια και ήταν υπόδειγμα, ανεξάρτητα από το έργο που άφησαν ή δεν άφησαν. Τι να λέμε για τους καινούριους. Κακομαθημένοι και αλαζόνες... όποιον και αν πάρεις.
-
Αντρέα, συνέχισε έτσι.... Όλη η Αρκαδία ξέρει ποιος είσαι και τι έχεις προσφέρει.Πάνω τους Αντρέα
-
Μπράβο Αντρέα _ήσουν πάντα ηθικός και τίμιος!!!! τώρα σε θυμήθηκε ο Βλάσης???? ντροπή
-
Υποκριτής ο Κωστάκης. Άντε καλέ!!!






