Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μοριοδότηση πρόσληψης στο δημόσιο για τους κατοίκους της Κοζάνης - Αποκλείστηκε η Μεγαλόπολη - Ο Τατούλης κατηγορεί βουλευτές, Νίκα και Χριστογιαννόπουλο!

Μοριοδότηση πρόσληψης στο δημόσιο για τους κατοίκους της Κοζάνης - Αποκλείστηκε η Μεγαλόπολη - Ο Τατούλης κατηγορεί βουλευτές, Νίκα και Χριστογιαννόπουλο!

Σε «βαθύ ύπνο» πιάστηκε το  σύνολο του πολιτικού προσωπικού των εκπροσώπων της Αρκαδίας στο Κοινοβούλιο, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης σε ό,τι αφορά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ.Μάκη Βορίδη, με την οποία δίνεται επιπλέον μοριοδότηση εντοπιότητας για την πρόσληψη στο δημόσιο των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιχάλης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Βορίδη, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα των βουλευτών και των φορέων της Κοζάνης στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για τη μεταλιγνιτική περίοδο.   

Ο κ.Νίκας εκτός από τα μεγάλα ψέματα που συνεχίζει να λέει για την Μεγαλόπολη, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» χωρίς αντίκρισμα, καθίσταται πλέον «μοιραίος» Περιφερειάρχης για την Αρκαδία και τους κατοίκους της.

Ζητάμε από τον Υπουργό Εσωτερικών να συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο Νόμο με την ίδια ακριβώς αιτιολογία και το σύνολο των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αρκαδίας.

Οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, επειδή έχουν την ατυχία αυτή την καθοριστική και κρίσιμη περίοδο για το μέλλον τους και την ανάπτυξη των περιοχών τους, να διοικούνται από ανίκανους και ανεύθυνους πολιτικούς.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρα σκοπός δεν είναι ο λιγνίτης που φωνάζουν όλοι αυτοί οτι κλείνουν τα εργοστάσια και υποβαθμίζεται η περιοχή, σκοπός είναι μία θέση στο δημόσιο!
    Λογικά μόλις διοριστούν θα αναβαθμιστεί αυτόματα και η περιοχή!

  • αγριολούλουδο
    αγριολούλουδο Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τι περιμένατε από το Νίκα?? Να αναδείξει την Αρκαδία??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν αποκλείστηκε η Μεγαλόπολη, δεν έγινε καν αίτημα από τους ντόπιους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη και το Δήμο, όπως συνέβη στην Κοζάνη. Όταν ζητάς παίρνεις, όχι όταν αδιαφορείς και δεν ζητάς γιατί λες πως είσαι με την Κυβέρνηση και ότι λέει αυτή είναι νόμος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...