Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιστατικό παρενόχλησης σε μαθητές της Τρίπολης κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης - Την υπόθεση ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! (vd)

Περιστατικό παρενόχλησης σε μαθητές της Τρίπολης κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης - Την υπόθεση ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! (vd)

Σε μια πολύ σοβαρή αναφορά προχώρησε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φώτης Γκέσουρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο κανάλι tv super, κάνοντας λόγο για περιστατικό παρενόχλησης σε μαθητές δημοτικού σχολείου της Τρίπολης, κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης.

Ειδικότερα, ο κ. Γκέσουρας, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του Super Σιντυς Κόλα, ανάφερε τα εξής: «Θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και οι γονείς, ειδικά όταν γίνεται το μάθημα της τηλεκπαίδευσης.

Αν υποπέσει στην αντίληψή τους ότι υπάρχει κάποια περίπτωση παρενόχλησης, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να ενημερώνουν τον εκπαιδευτικό ο οποίος μπορεί να μπλοκάρει ή να αφαιρέσει το λόγο από κάποιον που θα έχει εισχωρήσει στο μάθημα.

Να είναι υποψιασμένοι οι γονείς, αν παρουσιαστεί κάποιο περιστατικό, διότι είχαμε μια τέτοια περίπτωση σε δημοτικό σχολείο. Έχει κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, είμαστε σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα εντοπιστεί αυτό το περιστατικό.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...