Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειάρχης: "Άμεσα θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης στην δυτική πτέρυγα της Μονής Καλτεζών"

Περιφερειάρχης: "Άμεσα θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης στην δυτική πτέρυγα της Μονής Καλτεζών"

Αμεσα θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης στην δυτική πτέρυγα της Μονής του Αγίου Νικολάου στις Καλτεζές, μέρος της τοιχοποιίας και της στέγης στην δυτική πτέρυγα της οποίας κατέρρευσε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας.

Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα μεταβεί επί τόπου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος και από τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός των επεμβατικών ενεργειών.

“Στην μονή, η οποία αποτελεί ιστορικό μνημείο συνδεδεμένο με την ιστορία του έθνους μας, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα πολύ μεγάλο έργο και η παρέμβασή μας θα είναι άμεση” τόνισε ο περιφερειάρχης, προς τον οποίον ο Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος απηύθυνε εναγώνια επιστολή, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

“Με την παρούσα επιστολή μου γίνομαι άγγελος κακών ειδήσεων, αλλά με αναγκάζουν η αγωνία και η απελπισία που με καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή που βλέπω την ιστορικό και εθνικό μνημείο της Μονής των Καλτεζών να καταρρέη και να κρημνίζεται και δεν δύναμαι να το συνδράμω”.

3 σχόλια

  • Άθεος
    Άθεος Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    κ.Νικα από που θα διατεθούν τα χρήματα? Από την φορολογία των πολιτών ? Καμία μόνη και καμιά εκκλησία δεν είναι δεμένη με το έθνος και την επανάσταση. Αυτό είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία με τους αφορισμούς που έκαναν σε όποιον ήταν κατά του "θεοσταλτου Σουλτάνου" . Αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ , βάλτε τα χρήματα από την τσέπη σας, δεν σας το απαγορεύει κανείς. Όμως η φορολογία των πολιτών πρέπει να πηγαίνει για Σχολεία, νοσοκομεία, έργα γενικά που καλυτερεύουν τη ζωή μας. Τα παπαδομαγαζα να πληρώσουν τις ζημιές τους. Αν δηλ. γκρεμιστεί το μαγαζί το δικό μου θα τα αναστηλώσει η περιφέρεια??? Ρε πάτε καλά?? (Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο)

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα χρήματα και η μελέτη είναι εξασφαλισμένα από την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη ...Ομως άργησαν πολύ οι καινούριοι....Γκρεμίστηκε η Δυτική Πτερυγα της Ιεράς Μονής Καλτεζών. Ντροπή ! κ.Νίκα .....Ντροπή κ. Λαμπρόπουλε ! Κατά τα άλλα γιορτάζουμε τα 200 χρονια από το 1821!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα το θυμήθηκες κύριε Νίκα που γκρεμίζεται ο ναός ;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...