Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπεριφερειάρχης Λαμπρόπουλος: "Καλούμε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την Αρκαδία"! (vd)

Αντιπεριφερειάρχης Λαμπρόπουλος: "Καλούμε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την Αρκαδία"! (vd)

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος μετά το πέρας της εκδήλωσης που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου για το 2021.

«Στην Περιφέρεια κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι φέτος, πολύ καλύτερο από πέρυσι, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις μας. Καλούμε σήμερα όλους τους Έλληνες αλλά και τους επισκέπτες από τις υπόλοιπες χώρες να επισκεφθούν την Αρκαδία», ανέφερε συγκεκριμένα ο κύριος Λαμπρόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε όλα τα πλεονεκτήματα που κάνουν την Πελοπόννησο γενικότερα, αλλά και την Αρκαδία ειδικότερα, ιδανικό προορισμό για να τον επισκεφθεί κανείς, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο. Ταυτόχρονα μίλησε για τα μουσεία που βρίσκονται στην Περιφέρειά μας, τα προϊόντα ΠΟΠ που μπορεί να γευτεί κανείς, αλλά και τα μοναστήρια μας που αξίζουν να τα επισκεφθούν οι ταξιδιώτες.

«Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε όλοι όσοι έρθουν στην Αρκαδία αλλά και οι επιχειρήσεις μας να είναι απαλλαγμένοι από τα υγειονομικά προβλήματα, συμβάλλουμε στις επιχειρήσεις μας έτσι ώστε να εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά μέτρα. Καλούμε όλους να επισκεφθούν την Αρκαδία», είπε ο κύριος Λαμπρόπουλος.

Τέλος, επεσήμανε και το γεγονός ότι με αφορμή τα 200 χρόνια που συμπληρώνονται από την Επανάσταση του 1821 η Αρκαδία θα πρέπει να αποτελέσει νούμερο ένα προορισμό και πόλο έλξης για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε και την αισιοδοξία όλων για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν.

Βασιλιή Γαλάνη

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη: 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Λαμπρόπουλο αναφέρεστε στα 200 χρόνια.. Ζητάτε να γίνει η Αρκαδία πρώτος προρισμός για επισκέπτες. Η Τρίπολη έχει κάτι μοναδικό και ταυτόχρονα συμβολικό μακράν το πρωτο σε αξία για προορισμο επισκεπτων. Έχει τα οστά του Κολοκοτρώνη. Του πρωτου και μεγάλη διαφορά ήρωα του 21 ( και σε δημοτικότητα). Ντρέπεστε να το πειτε αυτό; Έχετε κάποιο λόγο; Συστηματικά το αποφευγετε και εσείς και ο κος Νίκας. Καλά για το κο Νίκα το καταλαβαινω. Είναι από τη Μεσσηνία. και έχει διαφορετικά συμφέροντα...

  • kramer
    kramer Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαμπροπουλε αφησε τις π@π@ριες και φτιαξε κανενα δρομο για να μην κανουν τραμπαλα οσοι επισκεπτονται την αρκαδια. Για να παει καποιος στον επικουριο απο καρυταινα θα φτυσει το γαλα της μανας του .Για να παει δημητσανα-στεμνιτσα απο ελληνικο το ιδιο. Για να παει λεωνιδιο-πουλιθρα πρεπει να εχει παρει απο πριν χαλαρωτικα . Ασε τα χαμογελα και κανε κανενα εργο γιατι ο χρονος τελειωνει!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα που έγινε κάλεσμα από Νίκα και Λαμπρόπουλο ησύχασα !! Θα πλημμυρίσουμε κόσμο !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...